ροή ειδήσεων

Ακροδεξιά οργάνωση έκανε εικονικούς αποκεφαλισμούς υποστηρικτών προσφύγων [video]


Ένα ψεύτικο αποκεφαλισμό, στα πρότυπα αυτών που διαπράττει το Ισλαμικό Κράτος, πραγματοποίησαν...


τη Δευτέρα, στη Βιέννη, ακροδεξιοί ακτιβιστές.
Οι ακτιβιστές άνηκαν στο κίνημα Identaria, μέλη του οποίου έχουν ταξιδέψει φέτος στα ευρωπαϊκά σύνορα για να βοηθήσουν στην ανέγερση φραχτών, ενώ έχουν δημιουργήσει και ανθρώπινες αλυσίδες σε σύνορα, για να αποτρέψουν τη διέλευση μεταναστών!
Με την τελευταία τους δράση στη Βιέννη, οι ακτιβιστές έβαλαν στο στόχαστρό τους όσους κρατούσαν πανό με το σύνθημα «Πρόσφυγες καλωσορίσατε», κατηγορώντας τους ότι τα χέρια τους «είναι βαμμένα με το αίμα στο Παρίσι», εννοώντας το αίμα των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στη γαλλική πρωτεύουσα.
Οι ίδιοι χαρακτήρισαν την «εκτέλεση» ως διαμαρτυρία «εναντίον της εισαγωγής τζιχαντιστών με τη βοήθεια της πολιτικής των ανοικτών συνόρων»
Αστυνομικοί και δεκάδες περαστικοί παρακολούθησαν το σκετς, το οποίο ακολουθούσε το «τελετουργικό» των τζιχαντιστών, την ώρα που άλλοι μασκοφόροι άνδρες κρατούσαν μια σημαία με ισλαμιστικά συνθήματα στα Αραβικά. Vienna2
«Αυτοί οι άνθρωποι που φωνάζουν "καλωσορίσατε πρόσφυγες" φταίνε για τον κίνδυνο στον οποίο έχουμε εκτεθεί στην Ευρώπη σήμερα», έλεγε ένα μέλος της οργάνωσης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *