ροή ειδήσεων

Είχαν τον εγκεφαλικά παράλυτο αδελφό φυλακισμένο για να παίρνουν σύνταξη! [video]


​Συγκλονισμένη είναι η Ισπανία από την υπόθεση Κωσταλέξι που αποκαλύφθηκε στην Σεβίλη...


Ένας 59χρονος εγκεφαλικά παράλυτος άντρας ήταν φυλακισμένος σε έναν περιστερώνα, χωρίς οροφή, χωρίς τουαλέτα και νερό ενώ κοιμόταν επάνω σε ένα βρώμικο στρώμα για 20 χρόνια.
Το φρικιαστικό, ωστόσο, της υπόθεσης είναι ότι οι βασανιστές του ήταν ο 76χρονος αδελφός και η 61χρονη αδελφή του. Τα δύο αδέλφια τον κρατούσαν φυλακισμένο για να παίρνουν την μηναία σύνταξη του η οποία υπολογίζεται πως ήταν περίπου 1.000 ευρώ.

Ο περιστερώνας που έμενε από ψηλά

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Το θύμα ονομάζεται Κάρλος, ενώ σύμφωνα με τους γείτονες του επρόκειτο για έναν φιλήσυχο και άκακο άντρα, ο οποίος περπατούσε με «περίεργο» τρόπο και πάντα με ένα τσιγάρο στο στόμα. Ο εφιάλτης τους ξεκίνησε όταν έπαθε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη μετά από τροχαίο ατύχημα.
Ξαφνικά «εξαφανίστηκε». Τα αδέλφια του, τα οποία είχαν την κηδεμονία του και έπαιρναν την σύνταξη του, έλεγαν σε όσους ρωτούσαν ότι ο 59χρονος βρίσκεται εσώκλειστος σε κλινική.
Η φρικιαστική αποκάλυψη του μυστικού που έμενε κρυφό για 20 χρόνια έγινε την Δευτέρα. Ένας γείτονας παραπονέθηκε ότι ακούει φασαρίες από «μεθυσμένο» άντρα σε κοντινό σπίτι.
Όταν η αστυνομία έφθασε στο σημείο συνάντησε τα ηλικιωμένα αδέλφια και ανακάλυψε μια πόρτα κλειδωμένη με λουκέτο. Οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να ξεκλειδώσουν την πόρτα και ανέβηκαν σε μία σκάλα που οδηγούσε στον περιστερώνα.
Τότε βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποκρουστικό θέαμα. Ο άνδρας ήταν γυμνός επάνω σε ένα άθλιο στρώμα ενώ γύρω του υπήρχαν μπουκάλια και κουβάδες για να τα χρησιμοποιεί αντί για τουαλέτα!
Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν ενώ ο Κάρλος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Σεβίλης. Ο άτυχος άντρας είναι υποσιτισμένος και έχει προσβληθεί από λοιμώξεις, εξαιτίας των απαράδεκτων συνθηκών κάτω από τις οποίες ζούσε, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς δεν είχε υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις από το 1995.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *