ροή ειδήσεων

Η Vodafone ανέλαβε τις εκλογές της ΝΔ


Η εταιρεία Vodafone αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη της διαδικασίας εκλογής προέδρου της Νέας Δημοκρατίας,... όπως αναφέρει με επίσημη ανακοίνωση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) του κόμματος...

«Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, ενημερώθηκε από τις υπηρεσίες του κόμματος πως μετά από τις απαραίτητες διαδικασίες στις οποίες προέβησαν, η Νέα Δημοκρατία επέλεξε για συνεργασία στη διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου, την εταιρεία Vodafone.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία με τις αντίστοιχες της Vodafone, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας συμβασιοποίησης» αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΕΦΕ.

Οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ θα στηθούν στις 20 Δεκεμβρίου, ωστόσο εάν χρειαστεί και δεύτερος γύρος αυτός θα διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου, καθώς οι δύο Κυριακές που μεσολαβούν (27 Δεκεμβρίου και 3 Ιανουαρίου) είναι στην «καρδιά» των εορτών και κάθε άλλο παρά εγγυώνται την μαζική συμμετοχή ψηφοφόρων.

Οι τέσσερις υποψήφιοι πρόεδροι συνεχίζουν τον “αγώνα” τους ενόψει των εκλογών, με μια νέα δημοσκόπηση, η πρώτη μετά το φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου, να δίνει το προβάδισμα στον Απόστολο Τιζτικώστα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *