ροή ειδήσεων

Συγκλονίζει η αυτοκτονία 11χρονου που δεν ήθελε να πάει σχολείο


Επεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας όπου ζούσε τα μόλις 11 χρόνια της ζωής του, μην αντέχοντας...


να επιστρέψει στο σχολείο. Τώρα οι γονείς του δίνουν καθημερινή μάχη για να αποδείξουν ότι ο γιος τους είχε πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού.
Ο μικρός μαθητής Ντιέγκο Γκονζάλες αυτοκτόνησε τον περασμένο Οκτώβριο ωστόσο μόλις χθες οι γονείς του έδωσαν στη δημοσιότητα το γράμμα που έγραψε προς τα αγαπημένα του πρόσωπα λίγο πριν πέσει στο κενό.
«Μπαμπά, μαμά... ελπίζω μια μέρα να μπορέσετε να με μισείτε λίγο, λιγότερο. Δεν αντέχω να πηγαίνω στο σχολείο και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το αποφύγω» ήταν μερικές από τις τελευταίες του σκέψεις λίγο πριν δώσει τέλος στη σύντομη ζωή του πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στη Βίλα Βέρντε.
Η δημοσιοποίηση του γράμματος εντάσσεται στις προσπάθειες της οικογένειας να απονεμηθεί δικαιοσύνη για τον αδικοχαμένο τους γιο.



Το γράμμα του 11χρονου δημοσίευσε η ισπανική El Mundo.

«Μπαμπά, με έμαθες είναι είμαι καλό άτομο και να κρατάω τις υποσχέσεις μου. Μαμά, με φρόντισες πολύ καλά και μου έδειξες πολλά μέρη... Παππού, ήσουν πάντα γενναιόδωρος μαζί μου και με πρόσεχες. Τάτα (η αδερφή του), υπέμεινες πολλά για χάρη μου», αναφέρεται σε άλλο σημείο του γράμματος που έχει συγκλονίσει την Ισπανία.
«Θα μου λείψετε πολύ και ελπίζω μια ημέρα να ξαναβρεθούμε στον ουρανό. Λοιπόν, σας αποχαιρετώ για πάντα», καταλήγει το σπαρακτικό γράμμα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *