ροή ειδήσεων

Οι 4 χυμοί που διώχνουν το λίπος- Για να ανανεωθείτε μετά τις γιορτές!!


Οι περισσότεροι άνθρωποι που γυμνάζονται προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα... λαμβάνοντας ειδικά σκευάσματα, ξεχνώντας πως η φύση προσφέρει τις καλύτερες λύσεις και σε
αυτόν τον τομέα.



Κρατήστε το βάρος σας και διώξτε το λίπος, όχι μόνο με διατροφή και γυμναστική αλλά και με σούπερ «χυμούς».


Χυμός λεμονιού


Γνωρίζατε πως ο χυμός λεμονιού είναι μακράν ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης της παχυσαρκίας; Εκτός από τις αλκαλικές του ιδιότητες, βοηθά στην πέψη και την αποτοξίνωση, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ικανότητα του σώματος να κάψει το λίπος.





Μηλόξυδο


Το μηλόξυδο είναι φορτωμένο με έναν μακρύ κατάλογο αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων και θρεπτικών συστατικών, που κρατούν το σώμα υγιές. Ανακατέψτε δύο


κουταλάκια σε ένα ποτήρι νερό και πιείτε το. Μην ξεπερνάτε αυτή τη δόση κάθε μέρα, διότι μπορεί να προκαλέσει τη μείωση καλίου στο αίμα. Προτιμήστε να το καταναλώνετε το πρωί με άδειο στομάχι.





Τζελ από αλόη βέρα


Εκτός από τις άλλες ιδιότητες του, το τζελ της αλόη βέρα έχει την ικανότητα να ενισχύει τον μεταβολικό ρυθμό, να ενεργοποιεί το σώμα με αποτέλεσμα το κάψιμο του λίπους. Είναι γεμάτο φυσικές πρωτεΐνες κολλαγόνου που προωθούν την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Για να το χρησιμοποιήσετε αδειάστε το σε ένα μπλέντερ μαζί με χυμό γκρέιπφρουτ ή νερό και αναμείξτε για δύο λεπτά. Καταναλώστε το για 30 ημέρες για να δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα.





Πράσινο τσάι


Μια ολόκληρη βιομηχανία χτίστηκε πάνω στις ικανότητες του πράσινου τσαγιού. Μελέτη έχει δείξει πως βοηθά στην επιβράδυνση αύξησης βάρους και μειώνει το συσσώρευση λίπους στο σώμα. Είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά. Μπορείτε να πίνετε μέχρι τέσσερα φλιτζάνια την ημέρα, ενώ μπορείτε να το δοκιμάσετε ρίχνοντας μέσα πιπέρι καγιέν, τζίντζερ ή και χυμό λεμονιού.

defencenet

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *