ροή ειδήσεων

Πατρινιά, μητέρα 4 παιδιών, "έφαγε" το πολυτεκνικό επίδομα στα... μπουζούκια


Ένα περιστατικό ενδεικτικό της νοοτροπίας πολλών συμπατριωτών μας τα τελευταία 20 χρόνια, έλαβε χώρα στην Πάτρα, με μια...



πολύτεκνη μητέρα η οποία έχει ιδιαίτερη... αδυναμία στη νυχτερινή ζωή και τα μπουζούκια.
Σύμφωνα με το patrastimes.gr, η μητέρα τεσσάρων παιδιών, αφού έλαβε το πολυτεκνικό επίδομα αποφάσισε να κανονίσει μια "ladies night" με τις φίλες της και το έφαγε όλο στα μπουζούκια!
Τα πιο ωραία ωστόσο συνέβηκαν το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, όπου η γυναίκα αφού ξύπνησε μετά το ξενύχτι που είχε κάνει, πήγε σε συγγενικό της σπίτι και αφού περιέγραψε το πόσο φανταστικά πέρασε στη νυχτερινή της έξοδο ζήτησε να δανείσουν εάν έχουν λίγο γάλα για τα παιδιά της καθώς δεν είχε επάνω της ευρώ.
Όπως ήταν φυσικό οι έκπληκτοι συγγενείς αρνήθηκαν να δώσουν οτιδήποτε και της ζήτησαν να μην ξαναπατήσει το πόδι της στο σπίτι τους εάν δεν αλλάξει μυαλά. Η συνέχεια ωστόσο δόθηκε όταν επέστρεψε στο σπίτι της όπου εκεί την περίμενε ο άντρας της ο οποίος στο άκουσμα ότι δεν κράτησε τίποτα από αυτά που είχε πάρει από το επίδομα, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές απείρου κάλλους με την γυναίκα η οποία έχει αδυναμία στη νυχτερινή ζωή να καταφεύγει στο πατρικό της σπίτι προκειμένου να γλιτώσει.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *