ροή ειδήσεων

Τι είναι ο χιονιάς «The Big One» – Πότε θα «χτυπήσει» την Ελλάδα!


Προ των πυλών είναι ο πιο σφοδρός χιονιάς των τελευταίων 20 ετών.... Σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο χιονιάς που ονομάζεται “The Big One” θα “εισβάλει” στην Ευρώπη από τις 12 Ιανουαρίου.



Έρχεται από τον βόρειο πόλο και θα “χτυπήσει” όλη τη βόρεια, κεντρική και ανατολική Ευρώπη, με ισχυρές χιονοθύελλες ακόμη και σε μηδενικά υψόμετρα


και πολικό ψύχος. Το κύμα ψύχους που οι μετεωρολόγοι έχουν ονομάσει “The Big One” θα είναι ο ισχυρότερος χιονιάς των τελευταίων 20 ετών στην Ευρώπη και τα μοντέλα καιρού προβλέπουν πως θα κάνει την… εμφάνισή του τις 11-12 Ιανουαρίου! Εκτιμάται πως το θερμόμετρο στην Ευρώπη θα φτάσει ακόμη και τους -20 βαθμούς Κελσίου!


Τμήματα του ψύχους αυτού θα περάσουν και από την Ελλάδα, μετά το επόμενο Σαββατοκύριακο, επηρεάζοντας αρχικά τη βόρεια Ελλάδα με χιόνια. Ακολούθως θα φτάσει ως και τη κεντρική χώρα με χιόνια σε πολύ χαμηλά υψόμετρα.



Τα μοντέλα πρόβλεψης καιρού δεν έχουν ξεκαθαρίσει πότε θα χιονίσει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το Greek-Weather.org, πρώτα θα χιονίσει στη βόρεια Ελλάδα στις 15-16 του μήνα και μετά στις 17-19 Ιανουαρίου θα… δουν άσπρη μέρα και στην κεντρική Ελλάδα. Νιφάδες χιονιού αναμένονται και στην Αθήνα, ενώ τα προγνωστικά δίνουν χιονοθύελλες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.


Πηγή: greek-weather.org

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *