ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: Κινητοποίηση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου

Κινητοποίηση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου της Ρόδου πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της ΥΠΑ στο νησί. Στο πλευρό τους βρέθηκε το ΠΑΜΕ, καλώντας τους εργαζόμενους να εντείνουν τον αγώνα για τη ματαίωση των ιδιωτικοποιήσεων.

Εκπρόσωποι Σωματείων που βρέθηκαν στο χώρο, προσυπέγραψαν ψήφισμα της Γραμματείας Ρόδου του ΠΑΜΕ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση.

Το ψήφισμα έχει ως εξής: «Εδώ και λίγες μέρες έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την παράδοση του αεροδρομίου της Ρόδου στην εταιρεία FRAPORT, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τους εργαζόμενους οι οποίου βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα.

Καλούμε τα Σωματεία εργαζομένων, αυτοαπασχολουμένων, κάθε μαζικό φορέα της περιοχής να οργανώσουν την πάλη τους για να ακυρωθεί η ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου. Είναι βέβαιο ότι το μόνο που θα φέρει για το λαό της περιοχής είναι πανάκριβες και χειρότερες υπηρεσίες, απολύσεις και χειροτέρευση των εργασιακών σχέσεων των εργαζομένων.

Επιπλέον, η περιοχή μας βρίσκεται στο επίκεντρο σκληρών ιμπεριαλιστικών αντιπαραθέσεων για τον έλεγχο ενεργειακών πόρων και δρόμων μεταφοράς τους. Η ιδιωτικοποίηση τέτοιων στρατηγικής σημασίας υποδομών βάζει σε κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας.

Εμείς ούτε συναινούμε, ούτε μας ρώτησε κανείς. Να ακυρωθούν τώρα όλες οι ιδιωτικοποιήσεις υποδομών που τις χιλιοπλήρωσε ο λαός με τον ιδρώτα και το αίμα του. Ο λαός και της Ρόδου, και των άλλων περιοχών που τα αεροδρόμιά τους ιδιωτικοποιούνται, έχουν κάθε συμφέρον από την αποτροπή της ιδιωτικοποίησής τους, αλλά κυρίως να παλέψουν, ώστε τα αεροδρόμια και όλες οι υποδομές της χώρας να γίνουν λαϊκή ιδιοκτησία».

902.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/1/16 07:46

    το παμε δεν το ειδα να ερχεται στο αεροδρομιο οταν δεν υπαρχει χαρτι τουαλετας οταν σταζ ει το ταβανι οταν δεν λειτουργει τιποτα σωστο .......ολα σε ιδιωτες αφου ειμαστε ανικανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/1/16 09:42

    Ελληνάρες μου πατριωτάρες μου, δεν σας είδα ποτέ να κάνετε τις ίδιες κινητοποιήσεις όταν έβγαιναν στην φόρα όλα τα σκάνδαλα διαφθοράς, μίζας και ρεμούλας που έφεραν αυτή την κατάσταση στην χώρα!!
    Το τραγούδι που λέει ... "είναι αργά για δάκρυα Στέλλα" το ξέρετε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/1/16 13:53

    αντε ρε αναρχοκουμουνια που θελετε κρατικο αερολιμενα για να τα περνετε οπως θελετε εσεις!παρτε ενα βασικο μισθο,οσοι απο εσας κατσετε,αλλα δεν θα κατσει κανεις σας γιατι εχετε μαθει στη καρεκλα και το νεο αφεντικο θα πληρωνει οποιον κουβαλαει τις βαλιτσες μεσα.αιντε στα γκουλαγκ στη βορεια κορεα να κανετε αιτησεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/1/16 17:11

    Ολοι αυτοί που διαμαρτύρονται είναι γιατί δεν θα μπορούν να προσληφθούν με γλύψημο!! Αντε να δείτε πως είναι να ανεβαίνεις με τα προσόντα και όχι με το γλύψημο!!! Μέχρι και αδέσποτα σκυλιά κυκλοφορούσαν στο αεροδρόμιο, τουαλέτες τριτοκοσμικές και κλιματιστικά χαλασμένα, βρωμιά και σκουπίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/1/16 20:52

    Είναι όλοι άχρηστοι. Από τα αφεντικά τους μέχρι τους ίδιους. Οταν έκλεισε ο διάδρομος που ήταν ο πρόεδρος των εργαζομένων να πει μια κουβέντα; λουφαζε και δεν πει τίποτα μήπως και θίξει συναδέλφους του. . ΑΝΤΕ στο καλό ..στο σπίτι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *