ροή ειδήσεων

ΕΡΧΟΜΟΣ ΑΛΚΥΟΝΙΔΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ…

Αλκυονίδες μέρες προβλέπονται τις επόμενες ημέρες ως τουλάχιστον και τις 4-5 Φεβρουαρίου, με θερμοκρασίες ιδιαίτερα υψηλές για την εποχή, της τάξεως ακόμα και των 24-25 βαθμών Κελσίου σε ορισμένες περιοχές της νότιας και κεντρικής Ελλάδας.
ένας ισχυρός αντικυκλώνας θα επεκταθεί για 2η φορά μέσα στο Χειμώνα που διανύουμε, σε όλη τη Μεσόγειο, στέλνοντας όλα τα κρύα, τα χιόνια και τις βροχές κυρίως σε χώρες της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης και χαρίζοντας σε χώρες όπως η Ιταλία, η Ελλάδα, η Γαλλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία, ανοιξιάτικο καιρό.



Ωστόσο, όπως και στον πρώτο και πιο ισχυρό αντικυκλώνα του Δεκεμβρίου, έτσι και τώρα, φαίνεται ο αντικυκλώνας αυτός να ''σπάει'' απότομα μετά τις 3-4 Φεβρουαρίου, αλλάζοντας άρδην τον καιρό σε όλη την Ευρώπη και ιδιαίτερα στις χώρες της Μεσογείου, με βαρυχειμωνιά, πολλά χιόνια αλλά και ισχυρές καταιγίδες.

Φαίνεται λοιπόν οι Αλκυονίδες μέρες να διαρκούν από τις 27 Ιανουαρίου ως και τις 5 περίπου του Φλεβάρη, μιας και το διάστημα 6-7/1 ως περίπου και τις 20/1, το Greek-Weather.Org, προβλέπει επιδείνωση του καιρού, με συνεχόμενες ψυχρές εισβολές, χιόνια και πολλές βροχές μέσα στην Ελλάδα και γενικότερα σε όλη την Ευρώπη.





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *