ροή ειδήσεων

Τρέλα με τις πτήσεις για Ρόδο: Αλλες γύρισαν πίσω, άλλες προσγειώθηκαν αλλού λόγω ανέμων


Απίστευτη ταλαιπωρία υπέστησαν σήμερα όσοι επιβάτες είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν αεροπορικώς από την Αθήνα προς την Ρόδο.

Λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικρατούσαν από νωρίς το πρωί στο νησί , ακυρώθηκε τόσο η πρωινή, όσο και η μεσημεριανή πτήση της Aegean για την Ρόδο, με τους επιβάτες να ενημερώνονται ότι θα υπάρχει έκτακτη πτήση το απόγευμα εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Πράγματι στις 17:00 ξεκίνησε το ταξίδι για την Ρόδο η πτήση της Aegean με όλους τους επιβάτες που ήταν από το πρωί σε αναμονή, όσο και η μοναδική προγραμματισμένη πτήση της Ryanair, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπήρχε δίωρη ύφεση των ανέμων.

Ωστόσο και οι δύο πτήσεις έως ότου φτάσουν πάνω από τη Ρόδο, έπεσαν σε ισχυρούς ανέμους που στο μεταξύ είχαν ενταθεί και πάλι, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν και πάλι πίσω στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στις 18:00 ήταν προγραμματισμένη μια ακόμη πτήση της Aegean προς τη Ρόδο, η οποία ξεκίνησε κανονικά από την Αθήνα, όμως σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες προσγειώθηκε στην Σάμο, αφού ήταν αδύνατο να προσεγγίσει το αεροδρόμιο της Ρόδου.

Η ίδια εταιρία έχει μια ακόμη προγραμματισμένη πτήση στις 21:00 από την Αθήνα, όμως όπως είναι φυσικό παραμένει άγνωστο αν θα πραγματοποιηθεί.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *