ροή ειδήσεων

Όλοι μαζί στην ΔΟΥ !! - ΗΧΗΤΙΚΟ


Αναγνώστης: Τώρα το πρόβλημα βρίσκετε στην κυβέρνηση αφού πιστοποιήθηκαν τα 600 δις, γιατί ο όρος εκταμίευσης είναι σαφέστατος! Όλοι που καταδίκασαν και χρέωσαν την Ελλάδα για αιώνια μνημόνια,στη φυλακή. Το χέρι λοιπόν στον κάθε Έλληνα που πρέπει να πάει στην δική του ΔΟΥ και να τα απαιτήσει.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ STYLE 100 19/1/2016
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ήρθε η ώρα που όλοι περιμέναμε! Ήρθε η ώρα για το θέμα που προλόγισα το πρωί, προσπάθησα να σας φέρω στην θύμηση κάποια γεγονότα, αλλά ήρθε η ώρα να τα δούμε αναλυτικά και να δώσουμε περαιτέρω πληροφόρηση. Χωρίς να κάνω εγώ κάποιο πρόλογο, θα ήθελα να σας παρουσιάσω στην τηλεφωνική γραμμή ένα από τα μέλη του Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ τον Γιάννη Καλογερόπουλο.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καλημέρα σε εσάς και στο ακροατήριο σας.

Δημοσιογράφος: Προσπάθησα, από νωρίς το πρωί, στην αρχή της εκπομπής να δώσω μια ενημέρωση στον κόσμο που μπορεί να μην γνωρίζει. Δεν φταίει ο ίδιος! Δεν έχει δοθεί η πρέπουσα διάσταση στο θέμα ίσως κι όποτε έγινε αυτό έγινε με παρερμηνεύσεις και με βολές και θέματα που παρέκκλιναν από το γεγονός!

Ποιο είναι το γεγονός; Το γεγονός είναι ότι εδώ υπάρχει μια Α περιουσία χρηματική η οποία διατίθεται το χρέος της Ελλάδας κι όχι μόνο. Διότι μιλάμε για ένα ποσό 600 δις δολάρια, τα οποία είναι σε ετοιμότητα και διάθεση για να δοθούν και να αγοραστεί το χρέος της Ελλάδας και να γίνουν έργα υποδομής και ανάπτυξης, ώστε να ξεκινήσει η οικονομία με ενωμένους τους Έλληνες προς όφελος της χώρας μας και να σταματήσει αυτό το πράγμα που συμβαίνει στην χώρα μας 5-6 χρόνια τώρα.

Όμως υπάρχουν και όροι για να γίνει αυτή η διαδικασία και κάποιες προυποθέσεις. Παρακαλώ ο λόγος σε εσάς για περαιτέρω διευκρινήσεις, οι οποίες πρέπει να πούμε στον κόσμο, ότι δίνονται αναλυτικά χωρίς να κάνετε οικονομία χρόνου, σε όλες συλλογικές μαζώξεις που έχετε οργανώσει και οργανώνεται στην Ελλάδα. Μία εξ’αυτών είναι και αυτή της κυριακάτικης στο Παλαίκαστρο, στο πλαίσιο μιας σειράς συναντήσεων που έγιναν σε όλον τον Νομό Λασηθίου, στον Άγιο Νικόλαο και στην Ιεράπετρα.

Παρακαλώ λοιπόν για την διευκρίνηση του ποσού, είναι η γνωστή ιστορία με τον Αρτέμη Σώρρα, των απαιτήσεων, νομίζω είναι 3 οι όροι και ποιος είναι ο ρόλος των πολιτών, όλων μαζί και του κάθε ένα χωριστά σε όλη αυτή την ιστορία.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καταρχήν, θα ήθελα να δώσω το ακριβές στίγμα του πολύ σοβαρού αυτού θέματος.

Ο Αρτέμης ο Σώρρας έγινε μια πολύ συγκεκριμένη κίνηση. Κατάθεσε σε εμάς, στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, δεν τα έχει στην τσέπη του και λέει ότι διατίθεται να κάνει αυτό, αλλά ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ένα τεράστιο ποσό 600 δισεκατομμύρια δολάρια Αμερικής και το έκανε δικό μας περιουσιακό στοιχείο. Αυτό το ποσό κατατέθηκε σε εμάς με τους εξής όρους:

Α) Να χρησιμοποιηθούν από την κυβέρνηση μας για να πληρωθεί το δημόσιο χρέος εσωτερικά και εξωτερικά και τα χρήματα που θα μείνουν μετά την αποπληρωμή του χρέους, να μείνουν μέσα στην Ελληνική επικράτεια για ανάπτυξη για να αρχίσει να αλλάζει η ζωή του Έλληνα προς το καλύτερο και να σταματήσει αυτή η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που υφίσταται ο Ελληνισμός.

Αυτό έγινε τον Σεπτέμβρη του 2012. Κατατέθηκαν σε έναν ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, σε έναν ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ.

Αυτή είναι η συγκεκριμένη πράξη που έγινε, την οποία δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς.

Διότι:

Α) Έχει επικυρωθεί με δικαστική πράξη μέσα στην Ελληνική Επικράτεια από την Ελληνική Δικαιοσύνη

και επίσης;

Β) Έχει αναγνωριστεί επίσημα η κατάθεση και η ύπαρξη του ποσού από τον Υπουργό Οικονομικών που είναι ο αρμόδιος θεσμός που θα μπορούσε να δει αν και εφόσον υπάρχει ή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ή αν έγινε να αποδεκτεί η ύπαρξη του.

Αυτά είναι επίσημα χαρτιά του κράτους, είναι επίσημη η αναγνωρίση του Υπουργού Οικονομικών στις 3 Νοεμβρίου του 2012.

Η πρόταση έγινε από τον Αρτέμη τον Σώρρα και από τον ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, γιατί εφόσον είναι ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ είναι ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ λογαριασμός, είναι λογικό και όποιος ξέρει από αυτά, γνωρίζει ότι τα χρήματα αυτά έχουν έναν υπεύθυνο ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.

Η πρόταση λοιπόν που έγινε στην Ελληνική Κυβέρνηση ήταν να πάρει τα χρήματα αυτά με τους εξής όρους.

Δημοσιογράφος: Πριν πάμε στους όρους, γιατί εκεί είναι κι η εξήγηση, ας μείνουμε λίγο για τους πιο δύσπιστους. Γιατί κάποιος ακούει και λέει: «Τι λες ρε αδελφέ; 600 δις έτοιμα; Πάρτε τα και εμείς δεν ξέρουμε τίποτα; Πού τα βρήκε τα 600 δις; δεν υπάρχουν 600 δις!» Εγώ θυμάμαι λοιπόν και θα το παραθέσω για να σας βοηθήσω ότι υπήρχε μια έντονη κόντρα όταν πέρασε το θέμα ξώφαλτσα από τα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας. Υπήρχε μια κόντρα με τον Υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη και με άλλους Υπουργούς, οι οποίοι διαμήνυαν στα τηλεοπτικά παράθυρα ότι «Αυτό είναι ένα ψέμμα και οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και παρασύρουν τους Έλληνες πολίτες σε μια πλάνη. Αυτό το θέμα, αν είναι ή δεν είναι, μπήκε και στην αίθουσα του δικαστηρίου. Θα ήθελα να μας βοηθήσετε, δίνοντας μας την πληροφόρηση για το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης δίκης.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όταν έγινε η πρόταση της δανειοδότησης από τον Αρτέμη Σώρρα προς την Ελληνική Κυβέρνηση, τότε συνέβησαν δύο πράγματα ταυτόχρονα.

Το ένα είναι να τον καλέσει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ στα γραφεία της ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ Αμαλίας 8 στην Αθήνα και κάνουν μια τελετή βράβευσης και να βραβεύουν τον Αρτέμη τον Σώρρα, ως Εθνικό Ευεργέτη. Αυτό γίνεται την 1η Οκτωβρίου του 2012.

Προσέξτε! Τον καλεί επίσημα η Εταιρεία Ευεργετών και τον βραβεύουν ως Ευεργέτη διότι έδωσε στους Έλληνες την δυνατότητα να απελευθερωθούν οικονομικά, καταθέτοντας τους 600 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τις επόμενες μέρες, η Κυβέρνηση μη μπορώντας να αντιδράσει επίσημα κι έχει σημασία αυτό που σας λέω και με την ευθύνη των λόγων μου, γιατί μιλώ δημόσια, όλοι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2010. ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ 2012 ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΣΗ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ, ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Χρησιμοποιεί έναν βουλευτή της τον Άδωνη τον Γεωργιάδη, να βγαίνει στα κανάλια και να προσπαθεί ελαφρόμυαλα να υποβαθμίσει το θέμα και να πει ότι ο Σώρρας δεν έχει κάνει αυτή την πράξη. Έτσι κάνει και μια μήνυση ο Άδωνης ο Γεωργιάδης, η οποία αποτελείται από τέσσερις συγκεκριμένες κατηγορίες: α) ότι ο Αρτέμης Σώρρας λέει ψέμματα και δεν κατέθεσε 600 δις, άρα ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, και ως εκ τούτου, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, δηλαδή τους αυτοκτονούντες που έχουμε από το μνημόνιο, προσπαθούν να τους ρίξουν στον Αρτέμη Σώρρα ότι πανικοβλήθηκαν οι Έλληνες και αυτοκτονούν. Υπάρχουν όμως κι άλλες πιο σοβαρές κατηγορίες.

Η μία είναι η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και η άλλη η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ κι αν αντιλαμβάνεστε σωστά, είναι μια κατηγορία που πηγαίνει σε στάση και δεν είναι τόσο απλό.

Αυτή η δίκη εξελίχθηκε τον ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2013.

Πριν όμως φτάσουμε στην δίκη, θα ήθελα να αναφέρω ένα συγκεκριμένο γεγονός που ο κάθε Έλληνας μπορεί να πάρει το ΦΕΚ 18 Α 25-1-2013 και να διαβάσει από εκεί τον ΝΟΜΟ 4111.

Σε αυτό το μνημόνιο που είναι κι ο Νόμος 4111 το οποίο ψηφίζεται τον Δεκέμβρη του 2012, λίγες μέρες μετά αφότου ο Υπουργός Οικονομικών έχει αναγνωρίσει ως Θεσμός την ύπαρξη και την κατάθεση των 600 δις –ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ- και δίνει εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος, στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους και στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ και τον λογαριασμό που είναι ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ τι όρους έχει!

Από εκείνη την στιγμή που ο Θεσμός το αναγνωρίζει, υπάρχει μια ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.

Έτσι λοιπόν, ενώ ο Θεσμό αναγνωρίζει, φτάνουμε στις 28 Ιουνίου του 2013 και έτυχε να είμαι από αυτούς που παρευρέθηκαν στην δίκη και ήταν μια δίκη που κράτησε 5 ώρες. Είδαμε να καλείται και ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, είδαμε να καλείται στο δικαστήριο ο ΑΔΩΝΗΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και να προσπαθούν να τους προστατεύσουν όλους αυτούς, γιατί αν έφταναν θα τους συνελάμβαναν επιτόπου. Έτσι προσπαθούσαν να τους προστατεύσουν μη αφήνοντας τους να έρθουν στο δικαστήριο, με διάφορες δικαιολογίες, δηλαδή ότι οι δύο είναι Υπουργοί και ο τρίτος, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις και δεν μπορούσε να παρευρεθεί στο δικαστήριο.

Η δίκη έγινε και εξελίχθηκε παρουσία μαρτύρων από την Αμερική, του ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ και πολλών άλλων παραγόντων που εμπλέκονται σε αυτή την διαδικασία, όλων των αποδεικτικών στοιχείων που χρειάζονται. Καταληκτικά, αθωώθηκε ο Αρτέμης ο Σώρρας και το λέει ξεκάθαρα ο δικαστής στην 67650/13 απόφαση του. Αθωώθηκε γιατί, λέει ο δικαστής, «αποδεικτηκε ότι τα χρήματα είναι κατατεθειμμένα σε λογαριασμό Καταπιστεύματος έτοιμα προς χρήση και πίστωση της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας»

Εδώ θα κάνω μια σύντομη παρένθεση. Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. Την στιγμή που ο δικαστής λέει ότι αποδείκτηκε ότι τα χρήματα είναι εκεί σε Λογαριασμό Καταπιστεύματος, το σημαντικότερο που πρέπει να καταλάβει ο κάθε Έλληνας και ο κάθε ακροατής μας, είναι ότι Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Ο Ιδιοκτήτης του Λογαριασμού Κληροδότημα ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. Ο Ελληνικός λαός! Και σε αυτό πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα.

Αν η κυβέρνηση προχωρούσε να πάρει τα χρήματα, το πρώτο πράγμα που θα έκανε είναι ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ. Γιατί μέχρι τώρα, ό,τι έχουν κάνει συλήβδην όλες οι κυβερνήσεις είναι μια διαρκή προδοσία εναντίον μας, να μας φέρνουν στην έσχατη των θέσεων οικονομικά, να μας διοικούν μέσα από την Τράπεζα και την Εφορία και να μας γενοκτονούν συνειδητά.

Οπότε, αν έφτανε τώρα να πάρει τα χρήματα αυτά, το πρώτο πράγμα που αναγνώριζε η Κυβέρνηση ήταν Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Γιατί η Κυβέρνηση δεν παίρνει τα χρήματα από τον Σώρρα. Ο Σώρρας ως μηχανισμός και διαχειριστής, εξετέλεσε την αποστολή την οποία είχε. Αυτή ήταν να καταθέσει στο Ελληνικό Έθνος το ποσό που διαχειριζόταν και να το κάνει Περιουσιακό στοιχείο του Ελληνικού Έθνους.

Όλες οι Κυβερνήσεις μέχρι σήμερα αρνούνται, παρόλες τις συνεχείς οχλήσεις και ενημερώσεις που γίνονται, να πάρει αυτά τα χρήματα.

Δημοσιογράφος: Η Κυβέρνηση της αριστεράς;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΟΥ. ο μηχανισμός Κράτος, ο μηχανισμός Κυβέρνηση, ο μηχανισμός Βουλή και τα κόμματα έχουν παραδοθεί αμετάκκλητα και άνευ όρων στους δανειστές.

Το τονίζω αυτό! ΑΜΕΤΑΚΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. Ούτε, οι ίδιοι, λέει το μνημόνιο, κι ούτε τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων εξαιρούνται της κατάσχεσης για λόγους Εθνικής Κυριαρχίας. Αυτό έχουν ξεκινήσει όλοι και το υπογράφουν από το Μάιο του 2010. Είναι ξεκάθαρο ότι όλα έχουν κατασχεθεί! Ακόμα και η διαδικασία να νομοθετεί η Βουλή, δεν μπορεί να το κάνει!

Δημοσιογράφος: Αυτό το παρακολουθούμε καθημερινά!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Επίσημα σας λέω ότι: ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΑΜΕΤΑΚΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΓΚΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Άρα, η Βουλή ΔΕΝ μπορεί να πάρει αποφάσεις νομοθετικά, αυτόβουλα ως Βουλή των Ελλήνων παρά να ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΝΕΓΚΛΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ.

Ο δανειστής λοιπόν που έχει κατασχέσει και τα κόμματα, έχει κατασχέσει την Ελλάδα, την Τράπεζα της Ελλάδος, έχει κατασχέσει το ΤΧΣ και μέσα από αυτό τις Τράπεζες στην Ελλάδα κι όλη την περιουσία μας που είναι υποθηκευμένη και προσημειωμένη στις τράπεζες, δεν αφήνει την Κυβέρνηση που έχει κατασχέσει, ανεξαρτήτως προσώπων, να πάρει τα χρήματα που είναι περιουσία των Ελλήνων και να απελευθερώσει τους Έλληνες οικονομικά, πληρώνοντας κάθε υποχρέωση που έχει το κράτος.

Εκεί είχε βάλει ο Αρτέμης ο Σώρρας δύο όρους: Να γίνει έλεγχος του χρέους και για το μεν δημόσιο χρέος 0% επιτόκιο, δηλαδή, η κυβέρνηση θα τα δανειζόταν χωρίς επιτόκιο. Για το ιδιωτικό χρέος, γιατί τα χρήματα είναι και για το ιδιωτικό χρέος, είναι 0,3%-0,5% ανάλογα και αυτό θα το καθόριζε η κυβέρνηση σε διαπραγμάτευση με τις τράπεζες.

Αφού λοιπόν, ο πρώτος όρος ήταν να γινόταν ο έλεγχος για να πληρωθεί το όποιο χρέος, ο δεύτερος όρος ήταν ότι, αν αποδειχτεί ότι δημόσια πρόσωπα καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα, να αποδοθεί η δικαιοσύνη! Αυτοί ήταν οι δύο όροι!

Το πρόβλημα για μένα δεν είναι οι δύο όροι. Είναι πιο σοβαρό.

Αν εγώ δανειστώ από εσάς 100 ευρώ, το πρώτο πράγμα που αναγνωρίζω είναι ότι υπάρχετε εσείς ως οντότητα και μετά αν έχετε ή όχι 100 ευρώ.

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η κυβέρνηση δανειζόμενη από το Έθνος, αναγνωρίζει την δύναμη του Έθνους, την νομική του ύπαρξη και οντότητα, που μέχρι τώρα το αγνοεί, το προδίδει και το σκοτώνει συνειδητά, υπογράφοντας συμφωνίες με ξένους!

Παρόλα αυτά, ο Αρτέμης ο Σώρρας και πολλοί βρέθηκαν να πουν διάφορα, ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ και την άνοιξη του 2015, που βγήκε και η καινούργια κυβέρνηση του Αλεξάκη του Τσίπρα, έκανε επίσημη ενημέρωση στην κυβέρνηση ότι: ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ! ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΕΝ ΛΕΥΚΩ! ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ!!! Είδατε εσείς να κάνει καμιά κίνηση η κυβέρνηση του Τσίπρα και του Καμένου; Οι όροι αφαιρέθηκαν και δεν υπάρχει δικαιολογία για τίποτα.

ΑΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Άλλωστε το είπε επίσημα η πρώην Πρόεδρος της Βουλής η Μπενάκη, όταν έγινε η ορκωμοσία του Κάρολου Παπούλια, όταν ανέλαβε Πρόεδρος του 2005 του είπε δημόσια: «Νέες μορφές εξουσίας θα διακυβερνούν τους πολίτες και για δημοκρατικούς λόγους θα μειωθούν τα σύνορα της χώρας μας». Τι σόι μάντης ήταν αυτή η Μπενάκη που λέει δημόσια στην ορκωμοσία του Προέδρου, μόλις αναλαμβάνει ότι θα μειωθούν τα εθνικά μας σύνορα και θα εμφανιστούν νέες μορφές διακυβέρνησης; ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

Δημοσιογράφος: Θα ήθελα να με βοηθήσετε κύριε Καλογερόπουλε, για να καταλάβω κάτι. Και πριν αυτό να κάνω της εξής ερώτηση: μπορεί το ποσό να φαίνεται πολύ σε κάποιος για να ανήκει σε ένα άνθρωπο. Ωστόσο, θεωρώ ότι η πραγματικότητα είναι πιο φανταχτερή ακόμα! Δηλαδή, τι εννοώ: Αληθεύει ότι τα 600 δις είναι μέρος ενός ποσού ακόμα μεγαλύτερου;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σαφώς αληθεύει, άλλωστε το πιστοποιεί η Ελληνική Δικαιοσύνη. Είναι πολύ εύκολο να έρθετε σε επαφή και να πάρετε στα χέρια σας την ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ την 67650/13 και να μελετήσετε τις 19 σελίδες της, τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αναφέρονται ρητώς όλα και το τι ακριβώς αναφέρει ο δικαστής.

Το ποσό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι τμήμα ενός μεγαλύτερου ποσού που απορρέει απο συμβόλαιο υποχρέωσης του Αμερικανικού Δημοσίου, το οποίο ο Αρτέμης ο Σώρρας τυγχάνει ΑΝΕΓΚΛΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ. Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΗ.

Ο Σώρρας δεν βγήκε ποτέ να πει ότι «εγώ έκανα την τάδε δουλειά κι έβγαλα πολλά λεφτά και κάνω δώρο στους Έλληνες αυτά τα λεφτά….». Ποτέ δεν είπε ότι τα απέκτησε από δική τους επαγγελματική δράση κι όλα αυτά τα παραφιλολογήματα που ακούγονται και τα «πυροτεχνήματα» από τα διάφορα κέντρα εξουσίας και από διάφορα κέντρα που λυμαίνονται την Ελλάδα. Είναι για γέλια!

Τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια, ή το ποσό των 2,875 τρις που είναι συνολικά το αμερικανικό συμβόλαιο, δεν το κάνει ένας ιδιώτης με μια απλή δουλειά και τα κερδίζει με αυτή την δουλειά! Αυτό προέρχεται από μακροχρόνιες συνεργασίες με το Αμερικανικό Δημόσιο με Έλληνες που έφτασε αυτή την στιγμή να τα διαχειρίζεται ο Αρτέμης ο Σώρρας, όπως και πριν τον Σώρρα, ο διαχειριστής θα ήταν κάποιος άλλος.

Είναι τόσο συγκεκριμένα όσα λέει ο δικαστής, άρα χρήματα είναι πολύ περισσότερα από τα 600 δις, αλλά εκείνο που έχει τσακίσει κόκκαλα στην κυριολεξία, δεν είναι τα 600 δις που κατέθεσε σε εμάς ο Αρτέμης Σώρρας. Είναι Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ που εκεί, τα χρήματα που έχει το Ελληνικό Έθνος κι όχι κράτος, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΟΣΑ και τα 600 δισεκατομμύρια φαίνονται στραγάλια! Γιατί αν δούμε τους ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΤΗΣΙΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ που γίνονται από τον ΟΗΕ, θα δούμε ότι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ 4% ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ!

Αυτά τα χρήματα που σας λέω, τα ποσά τους είναι πολύ μεγαλύτερα από τα 600 δις.

Σας μιλάω για τεράστια ποσά που είναι επίσημα και τα ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ο Υπουργός των Οικονομικών μας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρέσβης μας στον ΟΗΕ από το Υπουργείο Εξωτερικών. Επίσης, και στον Παγκόσμιο Ισολογισμό υπογράφονται και επικυρώνονται κάθε χρόνο τα χρήματα από όλους τους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.

Ένας από αυτούς είναι το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ και είναι ονομαστικά στον Ισολογισμό 16 ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ.

Είναι ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ 17 ΔΙΚΑΣΤΕΣ. Είναι η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ! Προσέξτε τι θεσμούς σας λέω να επικυρώνουν τους λογαριασμούς με τα τεράστια ποσά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

Ένας άλλος οργανισμός είναι ο ΟΗΕ και η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. Άλλος είναι το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ! Όποιος κατανοεί τι λέω, είναι ότι σοβαρότερο υπάρχει στον πλανήτη!

Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ επικυρώνει τα τρισεκατομμύρια των Ελλήνων, τα οποία έχουν και απόδοση 4% επισήμως!

Δημοσιογράφος: Ωραία! Πάμε στο διαταύτα τώρα, γιατί πρέπει να ολοκληρώσουμε σιγά-σιγά. Το εξής ερώτημα: εδώ βλέπουμε τα τελευταία 6-7 χρόνια για ένα ποσό περί τα 300 δις ευρώ, να ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, να αλλάζουμε πρωθυπουργούς σαν τα πουκάμισα, να αυτοκτονεί κόσμος, να μεταναστεύει κόσμος, να φτωχοποιείται κόσμος, να λιποθυμούν κοπέλια στα προαύλια των σχολείων και να μην συνεχίσω.. Για 300 δις να ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, πώς γίνεται λοιπόν με ένα τέτοιο περιουσιακό στοιχείο, ο κάθε Έλληνας και όλοι μαζί να μην υπάρχει ένας τρόπος, και υπάρχει να μας το πείτε, να διαχειριστούν και να κινηθούν οι εξελίξεις από άλλους κι όχι από αυτούς που τους χρωστάμε 300 δις, αλλά από αυτούς που κατέχουν τα 600 δις.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτοί που κατέχουν τα 600 δις και πολύ σωστά το λέτε, ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Οι Κυβερνήσεις παραδόθηκαν αμετάκκλητα και άνευ όρων στους δανειστές-ιδιώτες τραπεζίτες, στους Σιωνιστές της Ευρώπης, που τον μόνο σκοπό που έχουν είναι να βάλουν στο χέρι κάθε Ελληνική περιουσία και να την κάνουν ό,τι αυτοί θέλουν για πάντα.

ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΛΗΞΗΣ! Δεν ξέρουμε αν λήγουν σε 5, 25 ή 500 χρόνια ή 2000 χρόνια. Αν μελετήσετε μέσα από τα ΦΕΚ αυτά που έχουν υπογράψει, θα δείτε ότι είναι ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΑ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.

Άρα, αυτοί που πρέπει να αντιδράσουν και αυτοί που πρέπει να κάνουν κάτι για τον εαυτό τους, είναι οι Έλληνες, οι ίδιοι Έλληνες Κυρίαρχοι!

ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ: Ξεκινήσαμε μέσα από τους Δήμους, και μέσα από εκεί γιατί η πραγματική Δημοκρατία, το κρατείν, είναι στον Δήμο, κι έτσι αναγνωρίζεται επίσημα και το Ελληνικό σύνταγμα, από τα ΦΕΚ και από το Νόμο του 3852 που έκανε και τους Καλλικρατικούς Δήμους.

Η πρώτη εξουσία, η πρώτη Αρχή και η πρώτη Κυβέρνηση είναι μέσα στους Δήμους.

Ξεκινήσαμε μέσα από τους Δήμους λοιπόν να δομήσουμε την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.

Ξεκινήσαμε λοιπόν και ιδρύσαμε τους Δημοτικούς Οργανισμούς ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ σε κάθε Δήμο ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟΣ. Ταυτόχρονα συνδέονται με τον Θεματοφύλακα, ενός τεράστιου ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ που είναι 2, 3 τρισεκατομμύρια για Ελλάδα και Κύπρο, το οποίο εγκρίθηκε και είναι έτοιμο για εκταμίευση από τα ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

Αυτό το πρόγραμμα έγινε μετά από ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ, περίπου 50.000 μελετών, από τον Αρτέμη τον Σώρρα, στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, δηλαδή είναι ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ και αυτό το ποσό ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ με τις ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Τώρα, ωρίμασε η διαδικασία των εγκρίσεων και είναι ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ. Δυστυχώς, οι τραπεζίτες που διοικούν την Ελλάδα και την έχουν κατασχέσει μαζί με τους μηχανισμούς της Ελλάδος –για αυτό είπα, ότι έχουν παραδοθεί όλοι και έχουν κατασχεθεί από τους τραπεζίτες που μας δανείσαν- όπως είναι ο μηχανισμός της Τράπεζας της Ελλάδος, δεν αφήνουν τα χρήματα να μπουν στους λογαριασμούς των Δήμων. Ενώ ξεκινήσαμε και δημιουργούμε τα δικά μας γραφεία για να διαχειριστούμε, συμμετέχοντας εμείς οι ίδιοι και αποφασίζοντας εμείς οι ίδιοι, τα χρήματα μας, έχουμε εμπλοκή με την Τράπεζα της Ελλάδος.

Αφού φτάσαμε να καταλάβουμε ακριβώς πώς μας πολεμούν και για αυτό το κομμάτι:

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ –που μας έχει καταθέσει τα 600 δις, που μας έδειξε τα Παγκόσμια Ταμεία, που μας έφερε το Πρόγραμμα των 2,3 τρισεκατομμύρια, που κατέθεσε 100 δισεκατομμύρια στο ΤΧΣ άνευ όρων για να αγοραστεί μαζί με τις τράπεζες και την περιουσία μας, που μας έκανε Δωρεά τις 8 μετοχές της Τράπεζας Ανατολής, που η ίδια η Βουλή βεβαιώνει με Κοινοβουλευτικό Έλεγχο της Αξία τους που είναι 5, 5, τρισεκατομμύρια σε χρυσό και επιβάλλει και φόρο 27 δισεκατομμύρια στον Αρτέμη Σώρρα-

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ για έναν λόγο: ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, γιατί βάσει του Συντάγματος δεν μπορείς να συμμετέχεις στην διαδικασία των εκλογών με Δημοτικούς Οργανισμούς.

Άρα, έπρεπε να δημιουργηθεί το ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ και δόθηκε η Εντολή και ιδρύθηκε για να μπορούμε εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες να μετέχουμε στις εκλογές, να πάρουμε την διακυβέρνηση της χώρας και τελειώνουμε με την ζημιά που γίνονται εναντίον μας και την προδοσία και να αποκαταστήσουμε τους Έλληνες και τον Ελληνισμό.

Έτσι λοιπόν στις 4 Σεπτεμβρίου 2015 ιδρύθηκε με ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Μπορείτε να πάρετε όλοι το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ και να δείτε, όπως και τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ γιατί είναι η πιο σοφή και η πιο σοβαρή κίνηση με την οποία ο Ελληνισμός μπορεί να απελευθερωθεί και να πάρουμε την διακυβέρνηση της ίδιας μας της πατρίδας.

Δυστυχώς, μέχρι τώρα αποδεικνύεται ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ασχολήθηκαν με την πολιτική, που μπήκαν μέσα στην Βουλή, που εμείς οι ίδιοι τους προωθούσαμε, δούλεψαν εναντίον μας.

Δημοσιογράφος: Οπότε, θα υπάρχει συμμετοχή στις επόμενες εκλογές!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σαφώς και θα υπάρχει και να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους όλοι όσοι μας ακούνε ότι:

Ο Πολιτικός Φορέας δημιουργήθηκε μέσα από τους Δήμους ο οποίος ανήκει στους Έλληνες! Δεν είναι του Σώρρα! Και όπως δημιουργήθηκε μέσα από τους Δήμους, Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ!

Δηλαδή, εγώ δεν μπορώ να έρθω από την Αθήνα ή κάποιος άλλος και να υποδείξει τους Βουλευτές! Οι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ!

Δεν μπορεί κανείς να έρθει να επιβάλλει τους βουλευτές, όπως κάνουν τα κόμματα. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. Άλλωστε δεν αναγνωρίζουμε τα κόμματα, που κομματιάζουν την πατρίδα μας και την ζωή μας και μας κλέβουν συνειδητά τόσα χρόνια και δουλεύουν μόνο εναντίον του λαού!

ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ: ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ.

Και να σας πω και κάτι άλλο: Αν είναι να πέσουμε, ας πέσουμε μόνοι μας! Γιατί να μας ρίξει κάποιος άλλος ρε παιδιά; Δεν νομίζω ότι οι Έλληνες είναι τόσο ανάπηροι στο μυαλό που να μην μπορούν να διαχειριστούν τα δικά τους. Το θέμα είναι ότι τόσα χρόνια μας έκλεβαν τα δικά μας και τα έδιναν για διαχείριση σε ξένουν άφραγκους τραπεζίτες. Αυτοί το μόνο που ήθελαν ήταν να σκοτώνουν συνειδητά τον Έλληνα και να τον έχουν χαμηλά. Μας είχαν πείσει ότι είμαστε «ψωροκώσταινα» για να μας διοικούν με την τράπεζα και με την Εφορία, να μας κάνουν ό,τι θέλουν, κρύβοντας μας τον δικό μας πλούτο που διαχειρίζονταν αυτοί και κέρδιζαν αυτοί!

Δημοσιογράφος: Μάλιστα! Αφού έχουμε πλεόν και έναν κομματικό φορέα…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι Κομματικό! Πρέπει να σας διορθώσω!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Στους Έλληνες της Γερμανίας, της Αυστραλίας, του Καναδά, δεν είναι κομματάκι-κόμμα της Κοινωνίας, αλλά είμαστε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ. Πιστεύω ότι σύντομα θα το καταλάβουν όλοι και θα ακολουθήσουν να συμμετέχουν σε αυτό που είναι δικό τους και Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δημοσιογράφος: Εγώ βλέπω ότι έχουμε οξύνει την περιέργεια και το ενδιαφέρον πολλών ακροατών. Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας πω ότι δεν έχω άλλο χρόνο, όμως καθότι πολύ ενδιαφέρον το τελευταίο μισάωρο που περάσαμε παρέα, νομίζω ότι δεν θα αρνηθείτε να έχουμε στο μέλλον και άλλη συνάντηση για να πιάσουμε το κουβάρι από εδώ που το αφήσαμε. Θα πρέπει να δούμε τελικά, οι συναντήσεις αυτές ανά Δήμο και σε όλη την περιφέρεια της Ελλάδος, τι αποτέλεσμα έχουν φέρει και την συμμετοχή του Δήμου και των Δημοτών στην Ελλήνων Συνέλευσις.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ευχαρίστως να συμμετέχω όποτε μου πείτε, αλλά δώστε μου ένα δευτερόλεπτο να πω κάτι προς όλους:

Από τα χρήματα που έχουμε αποδεδειγμένα εμείς οι Έλληνες ξεκινήσαμε και κάνουμε ΕΞΩΔΙΚΩΣ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Η ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Θέλω να το δουν πολύ σοβαρά, γιατί ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΗΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 47.000 όπως μας λένε!

Επειδή στην Σητεία δεν έχει ανοίξει ακόμα το γραφείο, πολύ σύντομα θα ανοίξει στο Παλαίκαστρο, μπορούν ήδη να παίρνουν πληροφορίες από το γραφείο του Ηρακλείου που είναι στην Θερίσου 10. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και μπορούν όλοι να καταθέτουν ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ προς τις Εφορίες, στα Ταμεία και στην συνέχεια προς τις Τράπεζες!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!!!



Απομαγνητοφώνηση: Έλενα Αλεξίου

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *