ροή ειδήσεων

Έλληνας γενετιστής αποδεικνύει την καθαρότητα και την συνέχεια της Ελληνικής φυλής


Συνέντευξη κόλαφος για τους ανθέλληνες του γενετιστή Κ. Τριανταφυλλίδη αποδεικνύει την συνέχεια και καθαρότητα της Ελληνικής Φυλής.



Δύο εκ των βασικών θεωριών που έχουν εκπονήσει ανθέλληνες, συνήθως Ιουδαίοι, και συνεχώς αναπαράγουν οι εγχώριοι επίσης ανθέλληνες, συνήθως μαρξιστές συριζαίοι και φιλελεύθεροι νεοδημοκράτες, είναι η «θεωρία της μαύρης Αθηνάς» περί αφρικανικής προελεύσεως των Ελλήνων και του Ελληνικού Πολιτισμού και η θεωρία του Φαλμεράυερ περί νόθευσης της Ελληνικής Φυλής από Αλβανούς και Τούρκους κατά της διάρκεια της τουρκοκρατίας.


Οι θεωρίες αυτές παρότι έχουν κριθεί πολλάκις αντεπιστημονικές συνεχίζουν και επανέρχονται στο παρασκήνιο για να πλήξουν το Εθνικό Φρόνημα των Ελλήνων, το οποίο αποτελεί αγκάθι στα σχέδια των ταγών της παγκοσμιοποίησης για δημιουργία μίας άφυλης, άθρησκης και απάτριδης κάστας ανθρώπου, τους οποίους και θα υποτάξουν στα σχέδιά τους.





Ο Καθηγητής Κ. Τριανταφυλλίδης, λίγο καιρό μετά την έκδοση του βιβλίου του περί της γενετικής καταγωγής των Ελλήνων, με συνέντευξή του στο pontos-news.gr ενταφιάζει αμφότερες τις ανθελληνικές θεωρίες αποδεικνύοντας την συνέχεια και καθαρότητα της Ελληνικής Φυλής.


Σας παρουσιάζουμε τα κυριότερα σημεία της συνεντεύξεως αυτής:


Καμία πρόσμιξη Ελλήνων και τούρκων


«Παρά τα σχεδόν 400 χρόνια σκλαβιάς των Ελλήνων από τους Τούρκους σε αρκετές περιοχές του ελλαδικού χώρου, το ποσοστό ετερομιξίας (προσμίξεων) του γενετικού στοιχείου (DNA) των Ελλήνων με μη καυκάσιες φυλές από τη Νεολιθική Εποχή μέχρι σήμερα φθάνει μόλις το 2%. Είναι μάλιστα πολύ μικρότερο σε σύγκριση με άλλους πληθυσμούς της Μεσογείου, όπως για παράδειγμα οι Ισπανοί, των οποίων η πρόσμιξη με τους Άραβες φτάνει στο 8% του DNA τους.»



Η καθαρότητα του Ποντιακού Ελληνισμού


«Η γενετική σύσταση των προσφυγικής καταγωγής Ελλήνων της Ανατολής (Πόντιοι, Μικρασιάτες, Καππαδόκες) δεν παρουσιάζει στατιστικά καμία σημαντική διαφορά με το DNA των μη προσφυγικής καταγωγής Ελλήνων. Έχει όμως τεράστια διαφορά με αυτό των Τούρκων, παρά τη γειτνίαση Ελλήνων και Τούρκων σε πολλές περιοχές πριν από τη Μικρασιατική Καταστροφή.


Αντιστοίχως, οι νεοπρόσφυγες Πόντιοι από τη Γεωργία έχουν παρόμοια γενετική σύσταση με τους κατοίκους της μητροπολιτικής Ελλάδας και πολύ διαφορετική από εκείνους της Γεωργίας.»


Ένας άλλος μύθος που κατέρριψε η έρευνα του κ. Τριανταφυλλίδη, είναι οι όποιοι ισχυρισμοί ότι οι Πομάκοι είναι Τούρκοι. «Από την έρευνα τεκμηριώνεται ότι οι Πομάκοι είναι γηγενής πληθυσμός, ο οποίος ζούσε τα τελευταία 2.500-3.000 χρόνια στην οροσειρά της Ροδόπης», μας λέει.


Ο «θάνατος» της «μαύρης Αθηνάς»


«Δεν βρέθηκε καμία ένδειξη προέλευσης του DNA των νεολιθικών Κρητών από την Αφρική, άρα δεν ευσταθεί και η άποψη που έχει διατυπωθεί ότι ο νεολιθικός πολιτισμός της Κνωσού είναι αφρικανικής προέλευσης»


Αυτά, ως απόσταγμα 35 χρόνων γενετικής έρευνας του καθηγητή και να το βουλώνουν οι ανθέλληνες!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *