ροή ειδήσεων

7 σημάδια στα όνειρά σου που δεν πρέπει με τίποτα να αγνοείς!


Τι βλέπεις στον ύπνο σου;...


Όλοι καθημερινά, είτε το θυμόμαστε, είτε όχι, βλέπουμε όνειρα. Τι όμως σημαίνουν στην πραγματικότητα τα όνειρα που βλέπουμε;

Κουτιά

Αν ονειρεύεσαι κουτιά σημαίνει πως φοβάσαι πως κάτι σου κρύβουνε. Ένα άδειο κουτί, πιθανόν να σημαίνει μία αίσθηση απογοήτευσης. Πολλά κουτιά σημαίνει πως ίσως να έχεις πρόβλημα να επεξεργαστείς τα συναισθήματά σου και προσπαθείς να τα κρύψεις.

Τηλέφωνα

Ένα τηλέφωνο που χτυπάει σημαίνει πως κάποιο μέρος του εαυτού σου επικοινωνεί μαζί σου και θα μπορούσες να έχεις μία στιγμή αυτογνωσίας. Αν δεν απαντήσεις στο τηλέφωνο σημαίνει ότι επιλέγεις να αγνοήσεις αυτά τα μηνύματα.

Πτήση

Αν πετάς στον ύπνο σου, σημαίνει ότι αντιμετωπίζεις προβλήματα στη ζωή σου από τα οποία προσπαθείς να ξεφύγεις.

Φεγγάρι

Ένα όνειρο με το φεγγάρι, σημαίνει ότι υπάρχει μία κρυφή, αφανής πλευρά σου που προσπαθεί να εξωτερικευθεί.

Δρόμοι

Οι δρόμοι είναι το σύμβολο του ταξιδιού σου στη ζωή. Αν ονειρεύεσαι έναν καθαρό, στρωμένο δρόμο το ταξίδι σου φαίνεται απλό. Αν είναι ομιχλώδεις και δύσκολοι στον προσανατολισμό, ανησυχείς για το μέλλον σου.

Λουλούδια

Αν δεις ένα λουλούδι να ανθίζει, αυτό σημαίνει ότι νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σύντομα. Αν τα φυτά βλασταίνουν, τότε κάποιοι από τους σπόρους που φύτεψες, έρχονται στη ζωή. Τα νεκρά λουλούδια σημαίνει πώς μάλλον πλησιάζει το τέλος ενός κεφαλαίου στη ζωή σου.

Νερό

Το νερό στα όνειρά σου αντικατοπτρίζει τις φιλοδοξίες σου. Αν ονειρεύεσαι ωκεανούς, τότε είναι ώρα να κυνηγήσεις μεγαλύτερες ευκαιρίες και να ρισκάρεις. Αν ονειρεύεσαι μικρά ρυάκια, είναι ένα σημάδι ότι απαιτείται χαλάρωση.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *