ροή ειδήσεων

Προσθέτουν την «Υγεία» στα αιτήματά τους οι αγρότες της Ρόδου


Με… τα τρακτέρ στο νοσοκομείο της Ρόδου θα ανέβουν στις 10 το πρωί της Τρίτης οι αγρότες της Ρόδου, προκειμένου να πραγματοποιήσουνδιαμαρτυρία και για την κατάσταση της υγείας στο νησί, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας αποφασίστηκε να «παντρέψουν» τα δύο καυτά θέματα.

Συγκεκριμένα, σε συνάντηση που είχαν στην Περιφέρεια οι αγρότες που βρίσκονται στο κέντρο της Ρόδου όλες αυτές τις ημέρες, με τον πρόεδρο του Περιφερειακού συμβουλίου, Θωμά Σωτρίλη και τον αντιπεριφερειάρχη,Φιλήμονα Ζαννετίδη, ειπώθηκε από τους τελευταίους ότι είναι μια ευκαιρία μαζί με το θέμα των αγροτών να «σηκώσουν» και το μείζον θέμα που ταλανίζει τη Ρόδο, αυτό της υγείας.

Έτσι, παρά τις ελάχιστες διαφοροποιήσεις που υπήρξαν, οι αγρότες συμφώνησαν και αύριο Τρίτη, στις 10 το πρωί, να πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στο χώρο του νοσοκομείου, έπειτα από συνεννόηση με τους συλλόγους εργαζομένων.

Μάλιστα, αναμένεται να μεταβούν εκεί με τα τρακτέρ, έχοντας λάβει όλα τα μέτρα ώστε να μην ενοχλήσουν τη διέλευση προς και από το νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι τα τρακτέρ έχουν «τραβήξει χειρόφρενο» στο κέντρο της πόλης της Ρόδου για 5η ημέρα σήμερα και αύριο μετά την κινητοποίηση στο νοσοκομείο, αναμένεται να γίνουν γνωστές οι περαιτέρω κινήσεις τους.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *