ροή ειδήσεων

Αηδιαστικές συνήθειες που έχουν ΟΛΑ τα ζευγάρια ή σχεδόν όλα!!


Όσο και να αγαπάς τον άνθρωπο με τον οποίο έχεις σχέση, καλό θα ήταν...
να μην υιοθετήσεις αυτές τις αηδιαστικές συνήθειες που έχουν σχεδόν όλα τα ζευγάρια! Και πριν βιαστείς να πεις ότι δεν υπάρχουν ζευγάρια που τα κάνουν αυτά, θέλουμε να σου εκμυστηρευτούμε πως το θέμα γράφτηκε έχοντας συγκεκριμένα ζευγάρια στο μυαλό μας! Άρα είναι αλήθειες. Άρα μην μας αμφισβητείς. Άρα… σε ικετεύουμε μην τα κάνεις και εσύ!


«Αερίζονται» ο ένας μπροστά στον άλλον

Ναι, αυτό δεν γίνεται από τις πρώτες μέρες της σχέσης αλλά αναπόφευκτα θα φτάσουν σ αυτό το σημείο. Για την ακρίβεια γνωρίζουμε πολλά ζευγάρια που όχι απλά δεν έχουν πρόβλημα με το θέμα αλλά γελάνε και βαθμολογούν ο ένας του άλλου με βάση την οσμή και τον θόρυβο. Δεν ξέρουμε αν αυτό τους φέρνει πιο κοντά αλλά σίγουρα δεν το λες και πολύ ρομαντικό!


Μυρίζουν τα άπλυτα τους

Αυτή η συνήθεια είναι ούτως ή άλλως από μόνη της αηδιαστική –αλήθεια μυρίζεις τις κάλτσες σου που φοράς όλη μέρα για να δεις αν μυρίζουν; Ναι θα μυρίζουν!- και γίνεται ακόμα πιο αηδιαστική όταν μυρίζεις κάποιου άλλου τα ρούχα –όσο και αν τον αγαπάς- για να δεις αν πρέπει να πλυθούν. Θύματα αυτής της αηδιαστικής συνήθειας συνήθως είναι οι γυναίκες που θα βάλουν και το πλυντήριο…


Πάνε στο μπάνιο με ανοικτή την πόρτα

Στην αρχή της σχέσης ντρέπεσαι να πας στη τουαλέτα για να μην ακούσει ο καλός σου τους ήχους που φυσικά παράγονται σ αυτό τον χώρο. Άνοιγες βρύσες, έβηχες και γενικά παρήγαγες ότι άλλο θόρυβο μπορούσες. Όταν πέρασε ο καιρός όμως οι ντροπές χάθηκαν, οι ήχοι μειώθηκαν στους φυσικού ήχους που βγαίνουν από αυτό το δωμάτιο και στο τέλος έμεινε και η πόρτα ανοικτή. Και καλά όταν πας για να ουρήσεις –ούτε αυτό είναι οκ!- τι γίνεται όμως όταν η γυναίκα είναι αδιάθετη και πρέπει να αλλάξει ταμπόν; Καμία ντροπή στα ζευγάρια… όλα εκεί φόρα παρτίδα!


Ανταλλάζουν μασημένο φαγητό

Γιατί αν δεν μοιραστείς τη μασημένη τηγανιτή πατάτα σου πως θα αποδείξεις τον έρωτα σου; Και όμως υπάρχουν ζευγάρια που το κάνουν ΚΑΙ αυτό και δεν το βρίσκουν καθόλου αηδιαστικό…


Τσεκάρουν τις αναπνοές τους

Οκ όταν θα φιλήσεις τον άλλον θα πάρεις μία ιδέα της ανάσας του άλλου. Είναι όμως αρκετά αηδιαστικό να αναπαριστάς την μάνα του και πριν φύγει για τη δουλειά να αναπνέει στην μύτη σου για να δεις αν σκυλοβρωμάει το στοματάκι του. Σε τελική ανάλυση ας πλύνει δοντάκια και να κάνει και γαργάρες με στοματικό διάλυμα.


Μοιράζονται οδοντόβουρτσα

Πριν σχολιάσεις ότι ανταλλάζουν ούτως ή άλλως στοματικά υγρά να σου πούμε πως η οδοντόβουρτσα είναι άκρως προσωπική και κουβαλάει μόνιμα όλα σου τα μικρόβια. Επίσης να σου επισημάνουμε ότι μία οδοντόβουρτσα κάνει το πολύ 4 ευρώ μπορείς να του αγοράσεις μία ξεχωριστή!


Σπάνε σπυράκια

Όταν αγαπάς τον άλλον δεν σιχαίνεσαι το μαζεμένο πύον που κοντεύει να εκραγεί και να γεμίσει πιτσιλιές όλο το χώρο. Γι αυτό τον ξαπλώνεις κάτω και του τα σπας. Τι γλυκό…. #not


Ρεύονται

Γιατί αν μετά από ένα καλό γεύμα και ένα λίτρο αναψυκτικού δεν ρίξεις ένα επικό ρέψιμο που θα σχηματίζει την λέξη «έσκασα» μπροστά στο άλλο σου μισό, η σχέση σου είναι μισή.


Αναλύουν τα της τουαλέτας

Από τις πιο αηδιαστικές συνήθειες των ανθρώπων είναι αφού σηκωθούν από την λεκάνη να ρίχνουν μία κλεφτή ματιά στο επίτευγμα τους. Από τις ακόμα πιο αηδιαστικές συνήθειες που έχουν τα ζευγάρια είναι να κουβεντιάζουν και τα αποτελέσματα…


ipop.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *