ροή ειδήσεων

Δήμος Ρόδου: εξετάζεται η εισφορά σε γη ή χρήμα στην ανέγερση ξενοδοχείων


Ο Δήμος Ρόδου αποφάσισε τη συγκρότηση ομάδας εργασίας για την εξέταση των εκκρεμοτήτων υποχρεώσεων εισφοράς σε γη ή χρήμα, από άδειες ανέγερσης ξενοδοχειακών μονάδων.

Η ομάδα αποτελείται από τους/τις:

1) Γιώργος Κακούλης, Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Αστικής ανάπλασης, Πολεοδομικών Εφαρμογών και Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων.

2) Άννα Παρασκευοπούλου, ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Προϊσταμένη Δ/νσης Πολεοδομικών Εφαρμογών (Υπηρεσία Δόμησης).

3) Γιώργος Χατζάκης, ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Προϊστάμενος Δ/νσης Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων.

4) Δημήτρης Σαλαμαστράκης, ΠΕ Νομικών, στέλεχος Νομικής Υπηρεσίας. Πρόεδρος της παραπάνω ομάδας εργασίας ορίζεται ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Κακούλης.

Η ομάδα εργασίας οφείλει σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου:

Α) Να εξετάσει το νομικό πλαίσιο που διέπει την υποχρέωση εισφοράς σε γη ή χρήμα από την έκδοση αδειών ανέγερσης ξενοδοχειακών μονάδων, καταθέτοντας συνοπτικό κείμενο με την ακριβή διαδικασία και τις υποχρεώσεις των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών τους.

Β) Να εξετάσει την πορεία των υποθέσεων που έχουν ήδη εξεταστεί από την Επιτροπή Καθορισμού Τιμήματος Ακινήτων και Κινητών Πραγμάτων του Δήμου Ρόδου και να καθορίσει τα επόμενες ενέργειες που πρέπει να προβούν οι υπηρεσίες του Δήμου.

Γ) Να εξετάσει την πορεία των υπολοίπων υποθέσεων, που δεν έχουν ακόμη εξεταστεί από την Επιτροπή Καθορισμού Τιμήματος Ακινήτων και Κινητών Πραγμάτων του Δήμου Ρόδου και να καθορίσει τα επόμενες ενέργειες που πρέπει να προβούν οι υπηρεσίες του Δήμου, καταθέτοντας παράλληλα αναλυτική κατάσταση στον Δήμαρχο και στις αρμόδιες υπηρεσίες για την άμεση ενεργοποίηση τους.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *