ροή ειδήσεων

"Χαμός" στο Δημαρχείο! - Εμφανίστηκαν τα ΜΑΤ για να επιβάλλουν την ηρεμία! - Αποχώρησε σύσσωμη η αντιπολίτευση

Με την αποχώρηση σύσσωμης της αντιπολίτευσης ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Ρόδου. Βέβαια, εκείνο που είναι αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι από νωρίς η ατμόσφαιρα μύριζε "μπαρούτι" καθώς στο Δημαρχείο είχαν "κατέβει" δεκάδες κάτοικοι των περιοχών εκείνων που προτείνονται για την μετεγκατάσταση των Ρομά. Γεγονός, μάλιστα, που αποτέλεσε αιτία για να εμφανιστούν ακόμη και τα... ΜΑΤ, προκειμένου να προλάβουν "τα χειρότερα"!

Έτσι, μπροστά σ΄ αυτή την κατάσταση που δημιουργήθηκε, κι από τη στιγμή που είχε απαγορευτεί η είσοδος των εξαγριωμένων κατοίκων (πολλοί από τους οποίους έβριζαν την δημοτική αρχή για την απόφασή της να μεταφερθεί ο τσιγγανομαχαλάς στην περιοχή Τσαΐρι), σύσσωμη η αντιπολίτευση ζήτησε από τον δήμαρχο να ανοίξουν οι πόρτες και ν΄ αφήσουν τον κόσμο να μιλήσουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι αλλά και "θιγόμενοι" και όχι να ζητηθεί η παρουσία των αστυνομικών και ταυτόχρονα η συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί... "κεκλεισμένων των θυρών" !

Το αίτημα, λοιπόν, της αντιποπολίτευσης δεν έγινε αποδεκτό, κι έτσι οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας, αποχώρησαν από την αίθουσα συνεδρίασης, καταχειροκροτούμενοι μάλιστα από τους παρευρισκόμενους κατοίκους κυρίως της δημοτικής κοινότητας Κοσκινού.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *