ροή ειδήσεων

Λαρεντζάκης: «Θα έρθει στη Ρόδο θυμωμένος ο Ολυμπιακός»


Επικίνδυνη εντός έδρας αποστολή απέναντι στον… θυμωμένο Ολυμπιακό περιμένει τον Κολοσσό Ρόδου, σύμφωνα με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Οι νησιώτες θα υποδεχθούν στο Βενετόκλειο τους Πειραιώτες, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League (18/01, 16.00), και το έργο τους θα είναι εξαιρετικά δύσκολο όπως τόνισε και ο 22άχρονος γκαρντ στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη, πάντως, θα επιχειρήσουν να πιάσουν καλή απόδοση, ώστε να φανούν ανταγωνιστικοί και να ευχαριστήσουν τον κόσμο που θα βρεθεί στο κλειστό.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Γεια σας και πάλι, φίλοι μου! Φθάσαμε ακριβώς στα μισά της φετινής σεζόν, καθώς τώρα ξεκινάει ο δεύτερος γύρος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το πρώτο μέρος έκλεισε ιδανικά για εμάς, αφού πανηγυρίσαμε μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στον Άρη και μάλιστα με πολύ καλή εμφάνιση. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία που είχαμε, παρά το γεγονός πως χάσαμε μερικά παιχνίδια στο τέλος. Έτσι, όλοι ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και με την ευχή να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης. Το κακό για εμάς είναι πως ο Ολυμπιακός έρχεται από μια άσχημη ήττα από την Μπάμπεργκ κι αυτό σημαίνει πως θα έρθει στη Ρόδο… θυμωμένος. Εμείς, όπως κάνουμε απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αποκομίσουμε όσο περισσότερες εμπειρίες μπορούμε. Ευτυχώς, όλη η εβδομάδα κύλησε πολύ ομαλά για εμάς, καθώς δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών. Μόνο ο αέρας μας τα… χάλασε στο νησί, καθώς είχε πολλά μποφόρ! Τέλος, είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έμαθα πως θα είναι γεμάτο το γήπεδο, καθώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας. Για αυτό ελπίζω να τον ευχαριστήσουμε και εμείς από την πλευρά μας με μια καλή εμφάνιση και όμορφο μπάσκετ. Τα λέμε την επόμενη φορά, Γιαννούλης».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *