ροή ειδήσεων

Τι αναφέρει η Αστυνομία για τον τραγικό θάνατο του νεαρού από το νησί μας

Δεν μπορεί ακόμη να συνέλθει η κοινωνία του νησιού μας, από το νέο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το απόγευμα λίγο πριν τον Αρχάγγελο, που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί η ζωή ενός 21χρονου παιδιού, που μόλις είχε γυρίσει από τις σπουδές του για να ξεκουραστεί και να δει τους συγγενείς του.

Και ήταν φυσικό, τόσο στο χωριό του νεαρού φοιτητή (τον Αρχάγγελο), όσο και στο υπόλοιπο νησί ν΄ αποτελέσει πρώτο θέμα συζήτησης.

Να θυμίσουμε ότι, πρόκειται για τον 21χρονο Μανώλη Παρδαλό του Κυριάκου, που σπούδαζε στην Κρήτη. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του νεαρού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Στη συνέχεια ακολούθησε τρελή πορεία προτού «καρφωθεί» στα αριστερά του δρόμου, με αποτέλεσμα ο νεαρός να σκοτωθεί και να τραυματιστούν οι γονείς του!

Το συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 4,30 το απόγευμα στην περιοχή του Αρχαγγέλου, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το Κέντρο Υγείας της περιοχής. Για το τροχαίο, λοιπόν, αυτό δυστύχημα, η Αστυνομία αναφέρει τα εξής:

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα:
14-01-2016/16:15
29ο χλμ. Επ. Ο. Ρόδου - Λίνδου
Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 61χρονος, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 21χρονου συνεπιβάτη γιου του. Ενεργείται προανάκριση

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *