ροή ειδήσεων

Η Ελλάδα Κινδυνεύει - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ: Τα αποκρυφιστικά πλοκάμια του λαθρομεταναστευτικού τέρατος


ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!


Λαθρομετανάστες και Μαύρος Αποκρυφισμός

Το πνευματικό στοιχείο και ο πνευματικός κίνδυνος που επιφέρει η μαζική επέλαση λαθρομεταναστών κάθε τύπου είναι ένα θέμα που δεν έχει αναδειχθεί και έχει θαφτεί κάτω από τον όγκο των εγκλημάτων όπως οι βιασμοί, καταστροφή περιουσιών κλπ.

Οι λαθρό όμως πετυχαίνουν εδώ και κάποια χρόνια μία...
υπόγεια διάβρωση και υπονόμευση της ελληνικής κοινωνίας και μία πνευματική εξάρτηση αρκετών πολιτών που φτάνει ακόμη και στην ίδια την κρίση τους.

Πολλοί λαθρομετανάστες κυρίως από την Αφρική, έστησαν δίκτυα πνευματιστών, «θεραπευτών» και «συμβούλων» με μέντιουμ και τα δίκτυα των Αφρικανών λαθρό στην Αθήνα εδώ και αρκετά χρόνια μοιράζουν φυλλάδια σε χώρους διέλευσης πεζών όπως Μετρό κλπ, διοχετεύοντας ψυχολογικά ευάλωτους συμπολίτες μας με ασθενή κρίση, σε αυτά τα μαύρα αποκρυφιστικά υπόγεια της κοινωνίας.

Τα μέντιουμ, πνευματιστές και όπως διάολο τους πει κάποιος, με το πρόσχημα της εξεύρεσης λύσης σε οικογενειακά, προσωπικά, κλπ θέματα οδηγούν τους ανθρώπους στα σκοτεινότερα υπόγεια του Αποκρυφισμού και φυσικά σε οικονομική αφαίμαξη και πιθανόν σε οικονομική καταστροφή διότι όλα τα κάνουν με σημαντικά ποσά από το θύμα. Ένας ακόμη τρόπος να φύγουν από την Ελλάδα μεγάλα χρηματικά ποσά εν μέσω κρίσης με υπόγειο τρόπο.

Βλέποντας τα φυλλάδια που παρουσιάζουμε, είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει δίκτυο πίσω από φαινομενικά διαφορετικών μέντιουμ.

Αν δεις ένα ένα τα φυλλάδια μέσα σε διάστημα αρκετών ημερών, δεν θυμάσαι ότι λένε σχεδόν τα ίδια (ή ακριβώς τα ίδια μερικές φορές) για διαφορετικά μέντιουμ και μάλιστα η μορφή των φυλλαδίων είναι ίδια πολλές φορές.

Όλοι φέρνουν αποτελέσματα σε επτά ημέρες, λες και υπάρχει καρτέλ και σ’ αυτή την «αγορά» για τον χρόνο παράδοσης του «προϊόντος» και δεν υπάρχει … ελεύθερος ανταγωνισμός.

Υπογραμμίζουμε αυτόν τον κίνδυνο που είναι πρώτα πνευματικός και μετά οικονομικός κλπ, διότι οι ίδιοι οι πολίτες πρέπει να προστατεύσουν τον εαυτό τους.

Η κυβέρνηση ή η διοίκηση της Εκκλησίας δεν φαίνεται να θέλουν να στηρίξουν τους ανθρώπους, παγιδευμένες στην «»πολιτική ορθότητα», σε αντιχριστιανικές και αντιπνευματικές ιδεοληψίες, όπως επίσης και στις συμμορίες της παγκοσμιοποίησης.

Το λαθρομεταναστευτικό τέρας δηλαδή έχει και τα αποκρυφιστικά πλοκάμια του που κάνουν βαθύτερο και μεγαλύτερο κακό σε πολλούς ανθρώπους για πολλά χρόνια.


















hellasforce

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *