ροή ειδήσεων

Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων από τον Κολοσσό Ρόδου


Σε κυκλοφορία έχουν ήδη τεθεί τα εισιτήρια του Κολοσσού Ρόδου... για τις επόμενες τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις του με τον Άρη, τον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα Πατρών.

Οι «θαλασσί» θα αντιμετωπίσουν διαδοχικά στην έδρα τους, στο Βενετόκλειο, τους Θεσσαλονικείς, τους πρωταθλητές Ελλάδας και τους «μελανολεύκους», για την Basket League, με τους διοικούντες την ΚΑΕ να υπενθυμίζουν στους φιλάθλους τους τις τιμές των εισιτηρίων, καθώς και τον τρόπο που μπορούν να κλείσουν θέση στο κλειστό, ώστε να στηρίξουν με τη φωνή τους τον Άρη Λυκογιάννη και τους παίκτες του.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels σας εύχεται χρόνια πολλά και ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τους επόμενους τρεις εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας (Άρης, Ολυμπιακός, Απόλλων Πάτρας Carna) έχει ξεκινήσει.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου, ώρα 17.00 Κολοσσός H Hotels-Άρης
Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ γενική είσοδος και 5 ευρώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών.

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, ώρα 16.00 Κολοσσός H Hotels-Ολυμπιακός
Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ γενική είσοδος, 10 ευρώ για παιδιά από 10 έως 14 ετών, 5 ευρώ για παιδιά από 5 έως 9 ετών.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου, ώρα 17.00 Κολοσσός H Hotels-Απόλλων Πάτρας CARNA
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ γενική είσοδος και 5 ευρώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα. Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

Τρόπος αγοράς: Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους: Από τα γραφεία της ΚΑΕ Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-14.00 (Πλατεία Βρούχου 1, 85132, Ρόδος, Τηλ: 2241022261, info@kolossosbc.gr), Online από την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ. Tις ημέρες των αγώνων, 4 ώρες πριν από την έναρξη, από τα εκδοτήρια του Βενετοκλείου. Όλα αυτά τα χρόνια, το Βενετόκλειο είναι η μεγάλη δύναμη του Κολοσσού και για αυτό οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη καλούν τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το κλειστό, ώστε να τους δώσουν τη δύναμη για ακόμα μία νίκη!».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *