ροή ειδήσεων

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουμε εμπιστοσύνη στη νέα μας κυβέρνηση»


Μετά τη Γιάννα Αγγελοπούλου, άλλος ένας εκπρόσωπος του επιχειρηματικού κόσμου, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εκφράστηκε υπέρ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας μάλιστα ότι την εμπιστεύεται.

Ο κ. Βαρδινογιάννης μίλησε στο Reuters με αφορμή άρθρο για τις κινήσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που είχε τίτλο «Ο πρωθυπουργός Τσίπρας κηρύσσει τον πόλεμο στους ολιγάρχες της Ελλάδας».

Ο κ. Βαρδινογιάννης, χαρακτήρισε «βάσιμο» το επιχείρημα της κυβέρνησης Τσίπρα να επιτεθεί «σε ένα συγκεκριμένο καθεστώς που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο να επηρεάζει με αρνητικό και διεφθαρμένο τρόπο το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα». Παράλληλα τόνισε πως η αντιμετώπιση της διαφθοράς θα έχει θετικό αντίκτυπο στην οικονομική ανάπτυξη και την εμπιστοσύνη προς τις επιχειρήσεις.

Άλλωστε, σύμφωνα με τον κ. Βαρδινογιάννη, το να έχεις επιτυχημένη παγκοσμίως επιχείρηση δεν σημαίνει ότι είσαι και «ολιγάρχης».

«Έχουμε εμπιστοσύνη στη νέα μας κυβέρνηση» είπε τέλος ο κ. Βαρδινογιάννης συμπληρώνοντας ότι «προσωπικά καλωσορίζω αυτόν τον τρόπο προσέγγισης όπου το “fair play”, οι νόμοι και οι κανονισμοί θα υπερισχύσουν».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *