ροή ειδήσεων

Πίστεψες τον Αρτέμη Σώρρα??? Δες τώρα Τα “κατορθώματα” του Σώρρα στον Δήμο Γόρτυνας …που χρεοκόπησε!

Άκρως αποκαλυπτικά για την ποιότητα των χειρισμών που οδήγησαν
τον Δήμο Γόρτυνας σε χρεοκοπία, είναι όσα αποκάλυψε πρόσφατα η ιστοσελίδα candianews.gr, φέρνοντας στη δημοσιότητα τα πρακτικά της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, της 13ης Νοεμβρίου 2013.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, και όπως φαίνεται στα πρακτικά της συνεδρίασης, ο Δήμαρχος Γόρτυνας, κ. Νικόλαος Σχοιναράκης, ζήτησε εξουσιοδότηση «για αναζήτηση επενδυτών για την χρηματοδότηση έργων, με σκοπό την έναρξη αναπτυξιακής προοπτικής για το Δήμο, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας & την έξοδο από την οικονομική κρίση».
Μόνου που… δεν έμεινε εκεί.

Ουσιαστικά ζητούσε εξουσιοδότηση ώστε να μεταβιβάσει δικαίωμα υπογραφής σε εκπρόσωπό του, για την αναζήτηση επενδυτών και την υλοποίηση επενδύσεων, και μάλιστα πρότεινε η εξουσιοδότηση αυτή η εξουσιοδότηση αυτή να είναι διαρκείας και να έχει και μεταθανάτια ισχύ (!) «προκειμένου να μην επηρεάζεται η αναπτυξιακή πορεία του Δήμου από πολιτικές ή διοικητικές μεταβολές ή καθοριστικές μεταβολές σχετικές με τον Δήμαρχο (όπως θάνατος, ψυχική ή σωματική ασθένεια, κτλ)».

Έτσι, η πρότασή του προς στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν να «παραιτείται του δικαιώματος ανάκλησης της (…) Εξουσιοδότησης και η Εξουσιοδότηση που παρέχεται στο Δήμαρχο (…) να έχει κληρονομική μεταθανάτια ισχύ»!
Χαρακτηριστικό είναι ένα ακόμα απόσπασμα της πρότασής του (σ.σ. έμφαση δική μας):

«Σε περίπτωση που, λόγω πολιτικών ή διοικητικών αλλαγών, αντικατασταθεί ο Δήμαρχος και ένας νέος Δήμαρχος εκλέγεται ή διορίζεται στη θέση του, λόγω του ότι ο Δήμαρχος και κατ’ επέκταση όλοι οι πολίτες έχουν μεταφερόμενο έννομο συμφέρον (διότι θα προβεί σε συμφωνίες με τρίτα μέρη οι οποίοι με τη σειρά τους θα έχουν έννομο συμφέρον) (…) όλες οι πράξεις και ενέργειες που έχουν προχωρήσει ή έχουν ήδη ολοκληρωθεί στο πλαίσιο της παρούσας Απόφασης-Εξουσιοδότησης, θα πρέπει να είναι αμετάκλητες και μη αναστρέψιμες και ο νέος Δήμαρχος δεν θα μπορεί να αναιρέσει ή να αντιστρέψει οποιεσδήποτε τέτοιες πράξεις και υποχρεωτικώς θα οφείλει να συνεχίσει και να διατηρήσει σε ισχύ την παρούσα Απόφαση-Εξουσιοδότηση προς τον Δήμαρχο, μέχρις ότου ο ίδιος έχει υλοποιήσει όλα του τα καθήκοντα, στόχους, πράξεις και ενέργειες που προβλέπονται στην παρούσα Απόφαση, προς όφελος του Δήμου και του Ελληνικού Λαού γενικότερα».

Κι αν όλα αυτά μοιάζουν κάπως… ανεξήγητα, όπως εξηγεί το candianews.gr, αυτές οι ενέργειες δεν ήταν τίποτα περισσότερο παρά μία απόπειρα του Δημάρχου Γόρτυνας να παραδώσει τα «κλειδιά» του Δήμου στον Αρτέμη Σώρρα, τον άνθρωπο που στο παρελθόν εμφανιζόταν έτοιμος να «σώσει» την Ελλάδα με… 600 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, όταν ο κ. Σώρρας ζητούσε από τους δήμους της Κρήτης να… αναλάβει τα αναπτυξιακά τους έργα για 50 χρόνια, ο δήμαρχος Γόρτυνας ήταν ο πρώτος που έφερε σχετική εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο! Και συζητούσε την “πρόταση Σώρρα” να κατασκευάσει… στον δήμο αεροδρόμιο και… ψυχιατρική κλινική… Παράλληλα υποσχόταν να πληρώσει όλα τα χρέη των δημοτών και να τον εξοφλούν με 2,5% κάθε χρόνο, το 2% για το κεφάλαιο και το 0,5% ως τοκοχρεωλύσια, και ο Δήμος το συζητούσε στα σοβαρά…

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται στα πρακτικά της συγκεκριμένης συνεδρίασης, ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Νίκος Σχοιναράκης, δίσταζε στη διάρκεια της συζήτησης της πρότασής του ακόμα και να κατονομάσει τον Α. Σώρρα, το “σχέδιο” του οποίου ήταν η αφορμή ώστε ο ίδιος ο κ. Σχοιναράκης να ζητά από το Δημοτικό Συμβούλιο να εκχωρήσει, με αμφιβόλου νομιμότητας “ανέγκλητο πληρεξούσιο”, εξουσίες σε έναν ιδιώτη.

Χρειάστηκαν επίμονες ερωτήσεις εκ μέρους δημοτικών συμβούλων προκειμένου ο κ. Σχοιναράκης να αναφερθεί ονομαστικα στον Α. Σώρρα:

“ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Όλη τη διαχείριση… θα σου απαντήσω κ. Κοκολάκη (σ.σ. δημοτικός σύμβουλος) θα σου απαντήσω, συζήτηση κάνουμε. Όλη τη διαχείριση των ανταποδοτικών έργων την κάνει ο ίδιος ο φορέας κι ο ίδιος ο φορέας μέσα από τη διαχείριση που κάνει και τα έσοδα που θα έχει πληρώνει το 2% ετησίως του συνολικού ποσού της επένδυσης που θα έχει κάνει στο δήμο μας. Ακόμα κι αυτά τα χρήματα που έχει δώσει…

ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ (σ.σ. δημοτικός σύμβουλος): Ο φορέας ποιος είναι Δήμαρχε;
ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Αυτός που θα είναι”.

Και σε άλλο σημείο της συζήτησης:

“ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Ο φορέας αυτός μέσα από τη διαχείριση αναλαμβάνει να πληρώνει το 2% της συνολικής επένδυσης και αυτά που ήδη έδωσε για κοινωνικές υπηρεσίες το δήμου στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό καταπίστευμα.

Αν μέσα από τη διαχείριση προκύψουνε κέρδη περισσότερα από το 2%, αυτά τα κέρδη πάνε στη διαχείριση του δήμου. Εάν από τη διαχείριση προκύψουνε ζημιές αυτός θα χάσει την περιουσία του δεν θα την χάσουμε εμείς. Εμείς δεν έχουμε δεσμεύσει τίποτα.

ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ: Ποια περιουσία;

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Αυτά που λέει ότι έχει δεσμεύσει ρε παιδιά.

ΚΑΜΠΙΤΑΚΗΣ: Τι σημαίνει καταπίστευμα;

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Ρε παιδιά εγώ σας λέω, αυτά που λέει ότι αυτός έχει δεσμεύσει για να κάνει εκταμίευση χρημάτων.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Ποιος;

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Ο Σώρρας. Αφήστε με να ολοκληρώσω ρε παιδιά, ερωτήσεις γράψτε τις να τις δημιουργήσετε μετά”.

Στην πορεία δε της συζήτησης, ενώ ο Δήμαρχος Γόρτυνας διαβεβαίωνε ότι “εγώ δεν σας κρύβω ότι έχω κάνει συναντήσεις, έχω κάνει ότι είναι να το κάνω, έχω ενημερωθεί, μπορούνε να δανείσουνε και να πληρώσουνε και τα χρέη, όχι μόνο των δημοτών, αλλά και όλων των επιχειρήσεων του δήμου μας”, λίγο αργότερα σημείωνε: “Μα δεν μίλησε κανείς για λεφτά ότι υπάρχουνε.

Δεν είπανε ποτέ οι άνθρωποι ότι έχουνε μετρητό. Οι άνθρωποι είπανε ότι έχουνε χαρτιά, έχουνε τίτλους, έχουνε μετοχές, έχουνε χρεόγραφα, έχουνε χρυσό. Τα οποία θα βάλουνε ενέχυρο να εκταμιεύσουνε χρήματα. Αυτό είπανε οι άνθρωποι”.
Ευλόγως, θα αναρωτηθεί επίσης κανείς, ποια είναι τα έργα που περιελάμβανε το “σχέδιο” Σώρρα για τον Δήμο. Από τον τρόπο που εξελίσσεται η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, αποκομίζει την εντύπωση ότι σαφής εικόνα δεν υπάρχει. Και αυτή που υπάρχει αφορά… επέκταση υπαρχόντων αεροδρομίων, κατασκευή νέων αεροδρομίων στο Δήμο Γόρτυνας, ίδρυση και λειτουργία ψυχιατρείου…

“Η μόνη σχέση που έχουν με το Δήμο Γόρτυνας είναι η φωτογραφία που έχει απ’ έξω, την Ευρώπη” ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φ. Οικονομάκης, αναφερόμενος στον σχετικό φάκελο με τον κατάλογο έργων, για τον οποίο ο ίδιος σχολίασε: “Εμένα αυτός ο κατάλογος με προσβάλει και που τον διάβασα μόνο”.

Μετά από όλα αυτά, η χρεοκοπία του Δήμου Γόρτυνας παύει να αποτελεί «έκπληξη». Διότι μια χρεοκοπία δεν κρύβει από πίσω της μόνο αριθμούς που δεν βγαίνουν και ατυχείς -λιγότερο ή περισσότερο- συγκυρίες. Σε αρκετές περιπτώσεις, όπως η προαναφερθείσα, μπορεί να οφείλεται (και) στην ποιότητα των ανθρώπων που καλούνται να διαχειριστούν τα κοινά…

Εν τέλει, είναι να απορεί (ακόμα) κανείς, για την χρεοκοπία του Δήμου Γόρτυνας;




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/1/16 05:02

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ???

    ΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΟΙ ΖΩΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΑΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ !!

    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΕΙ ??
    ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ !!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ !!
    ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ …. ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ !
    ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ !

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!
    ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ???????????
    Η ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ??

    ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΜΑ ΕΧΕΤΕ …. ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΨΕΥΔΗ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΛΑΛΗΤΕ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ !!!

    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ Η ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΜΕΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΞΑΝΑ

    ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΙΣΩ
    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==
    Η ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΙΣΕ....
    ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΑΣ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ-ΙΚΑ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑΜΕΙΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕ
    =ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ==

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ........

    ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
    ΟΝΟΜΑ ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==Ε.ΣΥ ΡΟΔΙΩΝ 1-2-3
    ΟΔΟΣ == ΚΟΔΡΙΚΤΩΝ 62 ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΤΗΛ 2241 600722
    ΟΔΟΣ== ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ 2 2 241 304229
    ΚΑΙ 130 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ 6199/4-9-2015
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/1/16 14:12

    ειλικρινα εγω σαν πολιτης δεν καταλαβαινω το αγριο κυνηγητο απο τα ΜΜΕ γενικως για τον Αρτεμη Σωρρα.Μας εχουν πηδηξει κιριολεκτικα ολοι μετα το 1974 και εκτος του οτι φαγανε τα πλεονασματα που αφησε ο παπαδοπουλος και ακομη χρησιμοποιουνε τις υποδομες που αφησε,αλλο κεφαλαιο αυτο,κατασπαραξανε ολο το δημοσιο στην αρχη και αφησανε για το τελος τα 11 εκατομυρια του ελληνικου πλυθησμου να τον εξοντωσουν αργα και βασανηστικα με εκατο και διαφορους φορους αντισυνταγματικους και ερχετε τωρα ο κυριος Σωρρας σας προτινει κατι,δεν αποδειξατε τιποτα οτι δεν υπαρχουν η δεν ισχυουν αυτα που λεει,και συνεχιζετε να τον θαβετε απο καθε ΜΜΕ γιατι μαλλον τα περνετε ακομη κι εσεις εδω σε αυτο το επαρχιακο μπλογκ και θα σας χαλαγε μια εικονα της ελλαδας και των ελληνων ξεχρεωμενων.Σας αρεσει η μιζεροκατασταση να κλαιγεστε οτι αργοπεθαινετε και δεν υπαρχει λυση.Εχετε ηδη συμβιβαστει και στην προθεση ψηφου για προθυπουργο ψηφηζετε 40% μητσοτακη αρχιληστη και 35% αλεξη για να μην κλαιγονται τα αριστεροκουμουνια που θα μεινουν ακεφαλα.Ολοι μαζι στη φτωχια και την δυσωδια της αριστερας και της δεξιας που σας σκορπα τον θανατο.ΟΛΟΙ!!ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/5/16 23:01

      ΠΟΙΑ ΜΜΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΔΕΛΦΕ;;;ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΝ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ... ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΝΑΤΑΒΑΝΤΖΗΔΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ...ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/1/16 17:43

    Συγνωμη αλλα εχουν χρεωκωπησει κι αλλοι δημοι και σχεδον ο δημος Ροδου απο κακοδιαχειρησεις λαθος ανθρωπων σε καιρια ποστα,πελατιακοι διορισμοι ξεκαθαροι,που γονατησανε πολλους δημους ανα την ελλαδα και ειχατε δημοσιευεσει σχετικο αρθρο.Ο κος Σωρρας προτασεις κανει με δικα του στοιχεια κατατεθημενα στον Αρειο Παγο,που ακνεις ακομη δεν εχει διαψευσει απο το 2013 επι Στουρναρα,οταν παραδωθηκαν στον ιδιο συναλλαγματικες 600 δις δολλαριων ΗΠΑ.Απο τοτε σιγη ιχθυως....Εδω εχουμε χρεωκοπησει σαν χωρα και εσεις ασχοληστε με εναν δημο απο τους εκατονταδες?Μηπως πρεπει να δωσουμε βαση εστω σε μερικα απο αυτα που λεει?Μηπως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΜΑ ΠΟΣΑ ΓΙΔΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ;;

    ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΕΝΑΣ ΣΩΡΟΒΛΑΚΑΣ 200 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ.!!!!

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ

    http://www.stoxos.gr/2016/05/blog-post_3454.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/9/16 18:36

    κ. Σιώρα γιατί δεν πληρώνεται ή τέλος πάντων δεν επιδοτείται την αναβάθμιση των F 16 και των Mirage 2000 της Π. Α. καθώς και την αναβάθμιση των φρεγατών ΜΕΚΟ & ελικοπτέρων aegeanhawk του Π.Ν., όπως επίσης την αναβάθμιση των ελικοπτέρων APATSI Α-64 του Στρατού αλλά και των αντιαεροπορικών S-300 και TOR M-1, έτσι για να θαυμάσουμε την δυναμική σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *