ροή ειδήσεων

Περίεργη απόπειρα εξαπάτησης επιχειρηματία


Θύμα απάτης παρολίγο να πέσει ένας 56χρονος ιδιοκτήτης ελαιοτριβείου στην περιοχή της Ζαχάρως...



Δέχθηκε τηλεφώνημα χθες από άγνωστη γυναίκα που προσποιήθηκε την κουμπάρα του και του ζήτησε να την διευκολύνει δίνοντάς της μετρητά καθώς ισχυρίστηκε πως είχε πεθάνει η μητέρα της και χρειαζόταν χρήματα για την κηδεία. Μάλιστα ζήτησε και αριθμό τραπεζικού λογαριασμού για να μεταφέρει το χρηματικό ποσό των 1800 ευρώ που ζητούσε από το λογαριασμό της.
Ο επιχειρηματίας υποψιασμένος επικοινώνησε με την τράπεζα όπου την διαβεβαίωσαν πως δεν είχε γίνει καμία μεταφορά χρημάτων και λίγο αργότερα έφτασε στην επιχείρησή του, ένας οδηγός ταξί, που εκείνη την ώρα συνομιλούσε με την υποτιθέμενη κουμπάρα του επιχειρηματία. Του έδωσε το τηλέφωνο καθώς ελάμβανε οδηγίες για το τι θα κάνει.
Τότε ο επιχειρηματίας ζήτησε από την άγνωστη γυναίκα ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί της. Από άλλη συσκευή κάλεσε τον τηλεφωνικό αριθμό που δεν αντιστοιχούσε σε συνδρομητή και μόλις αντιλήφθηκε η γυναίκα τι έχει συμβεί, έκλεισε την άλλη γραμμή και δεν ξανακάλεσε. Ο οδηγός ταξί είπε στον επιχειρηματία πως ουδεμία σχέση είχε με την υπόθεση και πως είχε κληθεί από την άγνωστη γυναίκα για να μεταβεί στο ελαιοτριβείο και να παραλάβει τα χρήματα…

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *