ροή ειδήσεων

“Θρίλερ” με κρουαζιερόπλοιο ανοιχτά της Κρήτης


Γιατί το πλοίο άλλαξε πορεία. Στον ναύσταθμο της Σούδας το πολυτελές κρουζιερόπλοιο με τους 4000 επιβαίνοντες.
Από τη Χάιφα του Ισραήλ προερχόταν το κρουαζιερόπλοιο που κλήθηκε για έκτακτο έλεγχο στον ναύσταθμο της Σούδας τις πρώτες πρωινές ώρες. Το κρουαζιερόπλοιο με 4000 επιβαίνοντες, κυρίως Αμερικανούς πολίτες, είχε προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου.

Οι πληροφορίες του Βήματος κάνουν λόγο για έλεγχο σχετιζόμενο με πιθανότητα το πλοίο να ήταν στόχος τρομοκρατικής επίθεσης ή να υπάρχουν εκρηκτικά σε αυτό. Επιπλέον πληροφορίες υπήρχαν για επιβίβαση ύποπτων ατόμων από τα τη Γένοβα, τη Ρώμη, το Κατάκωλο, τον Πειραιά και την Ρόδο. Για τον λόγο αυτόν, μάλιστα, ενημερώθηκε και η ΕΛ.ΑΣ..

Αρχικά σημειώθηκε, από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος, ότι το πλοίο άλλαξε πορεία γιατί «ο ναυτικός πράκτορας αιτήθηκε αλλαγή λιμανιού και να πιάσει Χανιά αντί για Ηράκλειο, χωρίς να αναφέρει τον λόγο». Επισήμως από την ελληνική πλευρά δόθηκε η πληροφορία ότι στο κρουαζιερόπλοιο υπήρχε νεκρός επιβάτης, από παθολογικά αίτια, χωρίς όμως η εκδοχή αυτή να επιβεβαιώνεται από ναυτιλιακούς παράγοντες.

'Οπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο Λιμενάρχης Χανίων κ. Ορφανός, ο πράκτορας της εταιρείας είχε ενημερώσει απο προχθές το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων πως λόγω καιρού δεν θα γινόταν προσέγγιση στο λιμάνι του Ηρακλείου, αλλά στο λιμάνι της Σούδας, όπως και έγινε σήμερα στις 8 το πρωί.

Επίσης ο κ.Ορφανός ανέφερε ότι χθες το βράδυ και ενώ το κρουαζιερόπλοιο ήταν εν πλω για την Σούδα, διαπιστώθηκε ο αιφνίδιος θάνατος ενός εκ των επιβατών.


Έτσι σήμερα το πρωί, με τον κατάπλου του Fantasia στην Σούδα, Λιμενικοί ανέβηκαν στο πλοίο και παρέλαβαν την σορό του επιβάτη προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ηλικιωμένο, ο οποίος είχε καρδιολογικά προβλήματα.

Το κρουαζιερόπλοιο θα αποπλεύσει στις 5 το απόγευμα για την Τσιταβέκια Ιταλίας.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *