ροή ειδήσεων

ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Με μια τηλεοπτική σειρά «ξεφτιλίζουν» την ιστορία μας- ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

Με μια μεγάλη τουρκική κινηματογραφική υπερπαραγωγή που
έκανε πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου, οι Τούρκοι παρουσιάζουν το Βυζάντιο σαν την πιο διεφθαρμένη και πιο αισχρή αυτοκρατορία που υπήρξε ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία.

Ένα Βυζάντιο γεμάτο από σεξουαλικά όργια, από ανώμαλους αυτοκράτορες, από ένα λαό μαλθακό, διεστραμμένο και διψασμένο για αίμα στα στάδια, από ένα ιερατείο γεμάτο σεξουαλικά ανώμαλους, από αυτοκρατόρισσες σαν τις μεγαλύτερης πόρνες της ιστορίας.

Για την παραγωγή της ταινίας ξοδεύτηκαν εκατομμύρια με κύριο σκοπό να ξευτελίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την βυζαντινή ιστορία και να αποδείξουν ότι αυτοί οι… «γενναίοι» και ατρόμητοι Τούρκοι, ήρθαν να εκπολιτίσουν τους διεφθαρμένους και διεστραμμένους βυζαντινούς.

Τι λέτε ? Θα παρουσιάσουν αυτή την… πολύκροτη ταινία στις ελληνικές οθόνες, που μας έχουν πρήξει τα τελευταία χρόνια με τα τουρκικά σήριαλ της ηλιθιότητας, για να δούμε τι πραγματικά παίζουν οι Τούρκοι στις δίκες τους οθόνες σχετικά με την ελληνορθόδοξη παρουσία στην ιστορία ?

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγα χρόνια οι Τούρκοι είχαν γυρίσει μια άλλη ταινία με τον τίτλο, «Kahpe Βbizans», δηλαδή, «Η Πόρνη του Βυζαντίου», όπου παρουσιάζονταν η αυτοκράτειρα Θεοδώρα σαν την μεγαλύτερη πόρνη της ιστορίας.

Εμείς τι να πούμε για το Bizans Ouynları?

Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Φταίνε οι διάφοροι εντόπιοι Ρεπούσηδες, Φίληδες και Μπουτάρηδες, που σίγουρα θα ενθουσιαστούν από τέτοιες τουρκολαγνικές κινηματογραφικές παραγωγές, προς δόξα της… ελληνοτουρκικής φιλίας. Αίσχος!.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/1/16 19:11

    Γιατι δεν γυρίζουμε και μεις μια με την συκιά τον ατατουρκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/1/16 10:24

    Όταν θα διαβάσουμε την πραγματική Ιστορία της ΕΛΛΑΔΑΣ θα μάθουμε ότι οι Βυζαντινοί (Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία) δεν είχε καμιά σχέση με τους Ελληνες τους οποίους υπέταξε και κατάστρεψε τον πολιτισμό!!
    Όσο για τους διεστραμμένους αυτοκράτορες, δεν έχουν και άδικο όταν η μια αυτοκρατόρισσα βγάζει τα μάτια του γιού της για να βασιλέψει εκείνη και ένας αυτοκράτορας παντρεύεται μια πόρνη σαν να ήταν η τελευταία γυναίκα στον κόσμο!!! Γιατί μας ξενίζουν τα γεγονότα αυτά?? Αλλά θα μου πεις, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ μας δίδασκαν στο σχολείο. Από την διαφθορά και την κακοδιαχείριση του θεοκρατούμενου Βυζαντίου, έφτασε ο Παλαιολόγος να συνεισφέρει ντροπιαστικά λόγω αδυναμίας στρατιωτικά στους Τούρκους πριν την άλωση και κατά την διάρκειά της, ενώ ο Παλαιολόγος πολεμούσε τους Τούρκους με 8.000 μισθοφόρους κυρίως, στα μοναστήρια υπήρχαν 30.000 μοναχοί που έτρεφαν πρωκτό (κατά τον αείμνηστο καθηγητή Λιαντίνη). Η εκκλησιαστική δε προπαγάνδα κατάφερε να διαιρέσει τους Βυζαντινούς τους μισούς σε υπέρμαχους και τους μισούς ενάντια στους Τούρκους!!! Ωραία ε!!! άντε λοιπόν ένα τέτοιο διεφθαρμένο κράτος να τα βγάλει πέρα! Κατά τα άλλα μας κακοφαίνεται που οι Τούρκοι βγάζουν στην φόρα κάποιες αλήθειες και γιατί λέει θεωρούμε τους Βυζαντινούς και Ελληνες!!!!!! Ποιους?? Αυτούς τους Ρωμαίους που πολλοί αυτοκράτορες είχαν Ρωμαϊκά ονόματα και που κατέστρεψαν τον Ελληνικό πολιτισμό και έφεραν τον σκοταδισμό στην Ευρώπη!! Να θυμηθούμε το διεθνές σλόγκαν «ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΙΕΣ & ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ» που έχει μείνει από τότε? Ή να θυμηθούμε την υπόθεση του σχίσματος των εκκλησιών που ενώ αντί να είναι ενωμένοι απέναντι στους Τούρκους, οι Βυζαντινοί (το ιερατείο, γιατί αυτοί κυβερνούσαν) τους καλοδέχτηκαν και ακόμα λίαν προσφάτως με δηλώσεις ιεραρχών λυπήθηκαν που έχασαν τέτοιους «αφέντες δυνάστες»!!!!!
    Όσο για το διεφθαρμένο ιερατείο, ε! κάτι περισσότερο ξέρουν αυτοί αφού πολύ πριν την άλωση, οι "άγιοι πατέρες που έτρεφαν πρωκτό" συνθηκολόγησαν με τον Μωάμεθ τον Πορθητή δωροδοκώντας τον με 14.000 τσεκίνια για να κρατήσουν τα προνόμιά τους και το άβατο του Αγιου όρους «όταν και εάν θα εκστράτευε κατά του Βυζαντίου» (!!!!!!) αλλά και την μετέπειτα διαφθορά της εκκλησίας με τις αλλαξοπατριαρχίες που μέσα σε 5 χρόνια άλλαξαν 6 πατριάρχες (όποιος πλήρωνε τα περισσότερα στον σουλτάνο) και την καταδυνάστευση των υπόδουλων Ελλήνων από το ιερατείο παρακαλώ και όχι από τους Τούρκους! Αλλά αυτά είναι για τους λίγους, για τους "βλάκες" είναι "κόκκινη γραμμή", αιρετική και απόκρυφη Ιστορία που δεν πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία για να μην "κλονιστεί το ηθικό και θρησκευτικό αίσθημα" των βλακών!!!! Και όποιος βαριέται να ψάξει την Ιστορία, να του παραθέσω έτοιμα εδάφια από έγκριτους χρονογράφους της εποχής. Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε, γιατί πάντα ωραιοποιούσαμε και διαστρεβλώναμε την Ιστορία μας στα σχολεία και τα λάθη που δεν γινόντουσαν ποτέ μαθήματα!!
    Και αρθρογράφε μου Ελληναρά πατριωτάρα και άσχετε από Ιστορία, αν θες μιλάμε και για τα αίσχη της χριστιανοεβραϊκής θρησκείας και τις επιπτώσεις της στην παγκόσμια Ιστορία και την οπισθοδρόμηση που έφερε στον πολιτισμό. Ευτυχώς που υπήρχαν και φιλέλληνες Αραβες που διέσωσαν μερικά από τα μοναδικά παγκοσμίως επιτεύγματα των αρχαίων Ελλήνων. Πολλά αρχαία κείμενα υπάρχουν στις απαγορευμένες βιβλιοθήκες του Βατικανού γιατί «δεν συμφέρει» να βγουν στην φόρα και να δει ο κόσμος ποιόν πολιτισμό πραγματικά κατέστρεψαν.
    Και όπως είπε ο Αινσταϊν, « Η μόρφωση αρχίζει εκεί που τελειώνει η μάθηση στο σχολείο»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/1/16 22:55

    Ανώνυμε ποσο δικιο εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *