ροή ειδήσεων

Επιθεώρηση των φρουρών σε Ρω, Στρογγύλη, Μεγίστη, Κάρπαθο, Σύμη από τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ και τον Αρχηγό Στόλου


Ο Αντιστράτηγος Α.Ηλιόπουλος και ο Αντιναύαρχος Κ.Καραγεώργης στα νησιά αυτά




Την ετοιμότητα των τμημάτων και των φρουρών μονάδων και φυλακίων στη ζώνη ευθύνης της 95ης Ανωτέρας Διοικήσεως Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ) έλεγξε, ο Διοικητής της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοικήσεως Εσωτερικού – Νήσων (ΑΣΔΕΝ) Αντιστράτηγος Ανδρέας Ηλιόπουλος. 
Ο Καταδρομέας-Βατραχάνθρωπος ΑΣΔΕΝάρχης, ο οποίος συνοδευόταν και από τον Aρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Κωνσταντίνο Καραγεώργη ΠΝ, τον Α΄ Υπαρχηγό ΓΕΣ Τεθωρακισμένο Αντιστράτηγο Δημήτριο Θωμαΐδη, καθώς και κλιμάκιο αξιωματικών, πραγματοποίησε επίσκεψη σε μονάδες και φυλάκια της Ζώνης Ευθύνης της 95ης ΑΔΤΕ στη Ρω, Στρογγύλη, Μεγίστη, Κάρπαθο και Σύμη. 
Εκτός από τις επιθεωρήσεις των Φρουρών στα νησιά αυτά, οι στρατηγοί και ο ναύαρχος μίλησαν στο προσωπικό όπου έδωσαν οδηγίες σε αυτό, ενώ «άκουσαν» και τα προβλήματά του. 
Εμείς στεκόμαστε όλως ιδιαιτέρως στο γεγονός ότι την επίσκεψη αυτή πραγματοποίησαν από κοινού, τόσο ο ΑΣΔΕΝάρχης (μαζί με τον Α’ Υπαρχηγό ΓΕΣ), όσο και ο Αρχηγός Στόλου, αποδεικνύοντας «εν τοις πράγμασιν» ότι η άμυνα του Αρχιπελάγους είναι κοινή υπόθεση αυτών, πάντα υπό την κάλυψη της Πολεμικής Αεροπορίας βεβαίως.

Λ.Σ.Μ.








Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *