ροή ειδήσεων

Δείτε σε ποια ηλικία οι γυναίκες «κάνουν πάταγο» στους άντρες!


Σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα οι γυναίκες στα...24 και στα 25 τους είναι πιο επιθυμητές και αυτό γιατί οι άνδρες, ανεξαρτήτως ηλικίας από τους 20χρονους μέχρι αυτούς που έχουν μπει στα… ήντα πάντα έλκονται από γυναίκες που βρίσκονται σε αυτή την ηλικία.


Σύμφωνα με την ίδια έρευνα ανεξάρτητα με την ηλικία στην οποία βρίσκεται ένας άνδρας πάντα λαχταρά μια… 20χρόνη. Τα 24 με 25 έτη θεωρούνται μια… μαγική ηλικία για τις γυναίκες, καθώς οι μεγάλοι άνδρες δείχνουν να προτιμούν νεότερες γυναίκες και φαίνονται να εντυπωσιάζονται με αυτές που βρίσκονται λίγο μετά τα 20 τους, ενώ τα νεαρά αγόρια γύρω στα 20 μαγεύονται από τα λίγο μεγαλύτερα κορίτσια.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι αυτό δεν είναι τυχαίο μιας και μια γυναίκα γύρω στα 25 της είναι στην πιο γόνιμη περίοδο της ζωής της και έτσι φαντάζει στα μάτια των ανδρών ως η ιδανική εκείνη με την οποία θα ήθελαν να διαιωνίσουν το είδος.

Ωστόσο, οι γυναίκες, από την πλευρά τους δείχνουν να προτιμούν άνδρες στην ηλικία τους, ή ελαφρώς μεγαλύτερους, θέτοντας μάλιστα και όριο τα τέσσερα χρόνια. Σύμφωνα με τους ερευνητές οι γυναίκες προτιμούν μεγαλύτερους άνδρες πιστεύοντας ότι θα τους προσφέρουν σταθερότητα, οικονομική και συναισθηματική, αλλά μεγαλύτερους μέχρι ενός… σημείου, γιατί δεν θέλουν να κάνουν οικογένεια με έναν άνδρα που βρίσκεται προς το τέλος της ζωής του και είναι πιθανό να πεθάνει ενώ τα παιδιά είναι ακόμη μικρά.

govastileto

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *