ροή ειδήσεων

Οι θρυλικοί ΑΒΒΑ ενώθηκαν και πάλι για μια βραδιά σε ελληνικό εστιατόριο


Εστιατόριο της Στοκχόλμης θα φιλοξενεί σόου με τα τραγούδια τους, «Έλληνες θεούς», τον «Ζορμπά» και «ένα- δύο ούζα»


Είναι ένα από τα συγκροτήματα με τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία και η αντοχή τους στο χρόνο είναι ακόμα ένα στοιχείο που τους χαρακτηρίζει. Οι θρυλικοί ΑΒΒΑ από τη Σουηδία ξανασυναντήθηκαν χθες βράδυ για τα εγκαίνια εστιατορίου στη Στοκχόλμη, όπου οι θαμώνες θα τρώνε απολαμβάνοντας ένα σόου βασισμένο στα τραγούδια της μπάντας.

Οι 65 χρονών σήμερα Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, 70, Benny Andersson, 69 και Anni-Frid Lyngstad, 70 ετών, είχαν ξαναβρεθεί μαζί το 2008 όταν περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Mamma Mia!» που ήταν βασισμένη στο ομώνυμο μιούζικαλ.

Το συγκρότημα ήταν αρχικά απρόθυμο στη δημιουργία μιούζικαλ που θα περιλάμβανε τα τραγούδια τους όπως τα Mamma Mia!, Dancing Queen, Take a Chance on Me, Money Money Money, Knowing Me Knowing You και The Winner Takes It All. Αλλά το σόου ήταν τόσο επιτυχημένο που έκανε παγκόσμια τουρνέ και παρουσιαζόταν στο Broadway για 14 χρόνια.

Το εστιατόριο στο οποίο το φαγητό θα συνοδεύεται από τη μουσική τους είναι το Nikos Taverna στην περιοχή Tyrol, και έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να θυμίζει μια βραδιά σε ελληνική ταβέρνα της Σκοπέλου, όπου γυρίστηκε η ταινία.

Τους θαμώνες περιμένει μπουφές τριών πιάτων με μεσογειακές γεύσεις ενώ καλλιτέχνες θα τραγουδούν και θα χορεύουν στους ρυθμούς των ΑΒΒΑ. Το πρόγραμμα υπόσχεται «ριψοκίνδυνα νούμερα, Έλληνες θεούς, σερβιτόρους που φλερτάρουν και πιθανώς τον Ζορμπά και ένα- δύο ούζα».

Το κόστος εισιτηρίου ξεκινά από περίπου τα 140 ευρώ.





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *