ροή ειδήσεων

‘Έφυγε’ ο αθλητικός συντάκτης Σταύρος Ηρακλείδης


Πέθανε σήμερα στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου νοσηλευόταν, σε ηλικία 69 χρόνων, ο γνωστός συμπατριώτης μας Σταύρος Ηρακλείδης.

Ο Σταύρος Ηρακλείδης το τελευταίο διάστημα έδινε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Διετέλεσε για πολλά χρόνια αθλητικός συντάκτης της «Ροδιακής», της «Γνώμης» και της αθηναϊκής εφημερίδας «Φως», καθώς και σε τοπικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Είχε να επιδείξει σημαντική δραστηριότητα σε ό,τι αφορά στον αθλητισμό, ενώ παράλληλα είχε ασχοληθεί και με τον τουριστικό τομέα.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη, στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών, νεκροταφείο Ρόδου. (ροδιακή)

O Δημήτρης Δραγάτης

Φτωχότερη είναι από σήμερα η δημοσιογραφική οικογένεια της Ρόδου καθώς ο Σταύρος Ηρακλείδης δεν είναι πλέον ανάμεσα μας. Ένας από τους πιο παλιούς συναδέλφους της Ρόδου άφησε την τελευταία του πνοή χτυπημένος το τελευταία διάστημα από ασθένεια την οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει. Ο Σταύρος Ηρακλείδης, γνωστός βέβαια σε εμάς και ως «θείος» είχε συνδέσει το όνομα του για πολλές δεκαετίες με το αθλητικό αλλά και το πολιτικό ρεπορτάζ με τα οποία ασχολήθηκε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Το τελευταίο διάστημα αρθρογραφούσε στην εφημερίδα «Γνώμη» ενώ ασχολήθηκε και με πολλά άλλα Μέσα Ενημέρωσης της Ρόδου. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πολύ οργανωμένης αθλητικής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού TV 7 «Τοπικός Αθλητισμός» και είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του στα πρώτα μου βήματα στον χώρο. Από τότε, είχαμε συνεργαστεί πολλές φορές. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε μεγάλη θλίψη σε όλο το νησί. Θα τον θυμόμαστε πάντα. Συνάδελφε και φίλε Σταύρο καλό σου ταξίδι. Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του…

Στο άγγελμα του θανάτου του συναδέλφου Σταύρου Ηρακλείδη, δεν ήταν λίγοι αυτοί που θέλησαν να εκδώσουν συλλυπητήριες ανακοινώσεις. Στη σελίδα αυτή μπορείτε να δείτε τις ανακοινώσεις που έφθασαν στο news12 (η σελίδα ανανεώνεται συνεχώς…)

Ο Διαγόρας
Με αφορμή την αναγγελία του θανάτου του αθλητικογράφου, μέλους του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, Σταύρου Ηρακλείδη, που υπηρέτησε τη «Διαγορίτικη Ιδέα» και διετέλεσε στο παρελθόν γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας, το Δ.Σ. του Γ.Σ. Διαγόρας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα
26 Ιανουαρίου 2016 και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
-Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα.
-Να εκφράσει στην οικογένεια του εκλιπόντος θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια.
-Να παραστεί αντιπροσωπεία της στην επικήδειο τελετή.
-Να καταθέσει στεφάνι στην σωρό του εκλιπόντος, σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του.
Το παρόν ψήφισμα να σταλεί στους οικείους του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ρόδου – Διαγόρα
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου – Διαγόρα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σταύρου Ηρακλείδη που “έφυγε” χθες από κοντά μας. Η αγάπη και το ενδιαφέρον του για τον σύνδεσμό μας θα παραμείνουν στη μνήμη μας, μαζί με την μεγάλη του προσφορά στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και την αθλητική δημοσιογραφία που τόσο αγάπησε.

Ο Αστέρας Παστιδας

Τα θερμά της συλλυπητηρια στην οικογένεια του Σταυρού Ηρακλειδη θέλει να εκφράσει σύσσωμη η οικογένεια του Αστέρα Παστιδας. Διοίκηση, παίκτες, προπονητές και φίλαθλοι αισθάνονται θλίψη για το θάνατο του Σταυρού Ηρακλειδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *