ροή ειδήσεων

Ο Χάρης Ρώμας στη Ρόδο: «Ο Μαγικός κόσμος του Σκρουτζ»


Η παιδική σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ που επισκέπτεται φέτος την Πόλη μας... για 10η συνεχή χρονιά, με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει φέτος τον καταξιωμένο μας ηθοποιό ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ!


στο γνωστό έργο του ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΙΚΕΝΣ “Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ” μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πραγματικά μαγικό θέαμα στην

ΡΟΔΟ ” ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ”
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Ώρες παραστάσεων: 4:00 μ.μ & 6:00 μ.μ.
Προπωλούνται εισιτήρια στο ταμείο του Κιν/θεάτρου.
Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α, πληροφορίες: 697 3056635
Ο αγαπημένος μας δημοφιλής ηθοποιός ενσαρκώνει τον γνωστό Ήρωα του Άγγλου Θεατρικού Συγγραφέα Καρολου Ντικενς, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς όλων των εποχών.

Έτσι λοιπόν το έργο αυτό εγκαινιάζει μία ιδιαίτερη πρωτιά για το ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ, εφ΄ όσον για πρώτη φορά θα παίξει ο ίδιος σε παιδική θεατρική παράσταση!

Ύστερα από δέκα χρόνια ενασχόλησής του με το θέατρο για τα παιδιά (πότε ως σκηνοθέτης και πότε ως συγγραφέας), τώρα αναλαμβάνει να υποδυθεί τον “ΣΚΡΟΥΤΖ” απαιτητικό ρόλο που έχουν παίξει στο παρελθόν μυθικοί πρωταγωνιστές όπως ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΦΙΝΕΥ, ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΚΟΤ, και ο ΜΑΙΚΛ ΚΑΙΗΝ!

Η “Χριστουγεννιάτικη ιστορία” έχει ξεχωριστή θέση στη βιβλιογραφία της παγκόσμιας λογοτεχνίας.
Είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα που προσλαμβάνουν τα παιδιά από την ιστορία του άπληστου ‘ΣΚΡΟΥΤΖ’ ο οποίος, μετά την παρέμβαση των τριών πνευμάτων που του φανερώνουν την ασχήμια της ζωής του, μεταμορφώνεται σε άνθρωπο καλοσυνάτο που θέλει να μοιράζεται την περιουσία του με τους συνανθρώπους του. Ειδικά σ’ αυτός τους δύσκολους καιρούς που ζούμε και πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε για να επιβιώσουμε, το μήνυμα του σπουδαίου Ντίκενς μοιάζει πιο επιτακτικό και απαραίτητο.

Μαζί του θα παίξουν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί:
Καερίνα Αναστασίου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαρία Κοκολάκη και Δημήτρης Κοράκης, ενώ το δυναμικό στελεχώνουν δημοφιλής συνεργάτες όπως
ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ που έγραψε την μουσική και ο ΦΩΤΗΣ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ που καθοδήγησε το θίασο χορευτικά.
Το Θίασο έπιμελύθηκε ενδυματολογικά η ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ, ενώ του κοστούμι του κ. ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ έφτιαξε ο Ιταλικός Οίκος I Sarti di Milano.
Στα τραγούδια ακούγονται οι φωνές του βαρύτονου Τίμου Σιρλατζη, και της σοπράνο Πένυς Δεληγιάννη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

drasisnews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/1/16 17:52

    ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΡΟΔΟ. ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ Χ....ΝΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΘΕΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/2/21 07:17

    Ria Aniston

    Εμένα ο μοναδικός λόγος που με έφερε εδώ σε αυτό το blog είναι για ευχαριστήριο στον αξιαγάπητο κύριο Χάρη Ρώμα σχετικά με το θέμα της "προέδρου"! πολιτισμού και αθλητισμού μενδωνη
    Και θέλω να σημειώσω λέγοντας...
    Ίσως να ακουστώ λίγο υπερφίαλη αλλά δεν μπορώ να μην το πω για άλλη μία ακόμα φορά είμαι υπερήφανη για τον πατέρα της καρδιάς μου συγχαρητήρια Κύριε Χάρη Ρώμα είστε ο πιο αυθεντικός άνθρωπος επί γης και η χώρα μας μόνο τέτοιους ανθρώπους θα έπρεπε να έχει αληθινούς αυθεντικούς Πού είναι το ίδιο αλλά εσείς είσαστε η αυθεντικότητα μέσα στην ειλικρίνεια και λέτε τα πράγματα με το όνομα τους και όπως ακριβώς είναι χωρίς καν να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε κάτι από τον προφορικό σας λογο και αυτό εξίσου είναι μοναδικό κάνεις δεν έχει πει την αλήθεια όπως εσείς τώρα είμαι υπερήφανη για τον μπαμπά της ψυχής μου είμαι υπερήφανη για σένα μπαμπά της καρδιάς μου και δεν θα σταματήσω ποτέ να το λέω γιατί αυτό είναι γιατί αυτό νιώθω και έτσι αισθάνομαι το να αισθάνεσαι δεν είναι κακό απεναντίας το ότι αισθάνεσαι θα πρέπει να το λες και θα ήθελα έτσι ανεπιτήδευτα να αφιερώσω και ένα μικρό ποίημα

    Τίτλος: ταξίδι της καρδιάς (λόγια ψυχής)

    ...Η καρδιά μου μικρό καραβάκι
    Πού επιπλέω στη θάλασσα
    της ψυχής σου κι ποτέ της
    Δεν θα ρίξει άγκυρα σε φάρο
    Και θα είναι για ολάκερη της
    ζωή μαζί σου...

    For you my father of my heart and of my soul...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *