ροή ειδήσεων

Η Στάη… ο Μουνδρέας…οι αλήθειες… η Πάτμος και η Μπαρμπαλιά


Περίμενα κι εγώ να διαβασω πραγματικά παρασκήνια και ρεπορτάζ για την σχέση του
76χρονου εφοπλιστή και της 62άρας Έλλης αλλά οι πληροφορίες ήταν λίγες. Περισσότερο αναλώθηκαν οι γράφοντες στο να περιγράψουν τις φωτογραφίες στα μπουζούκια, παρά στο πώς…πότε και ποιος τους έφερε κοντά. Την ουσία εν ολίγης του θέματος. Έτσι μετά απο μεγάλο προβληματισμό και γνωρίζοντας καλά ότι ο Μουνδρέας έχει αλλεργία με τους δημοσιογράφους-πολλώ δε μάλλον όταν αυτοί ασχολούνται με την προσωπική ζωή του- αποφάσισα σήμερα να σας γράψω αλήθειες. Εκείνο το καλοκαίρι του 2015 στην Πάτμο συνέβησαν πολλά.

Ο καπετάν Νικόλας μετά απο καιρό άφησε την έπαυλη της οδού Ρόδων στην Εκάλη για να «αναπνεύσει» στο νησί, ο Πιστιόλης φιλοξενούσε Αμερικανούς συνεργάτες, η Μπαλατσινού μας έδειχνε τον νέο έρωτα απο την Καβάλα και η Μπουμπού Μπαρμπαλιά ετοιμαζόταν να υποδεχτεί την Έλλη με τις φίλες της. Μάλιστα τότε ήταν που κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες της πάλαι ποτέ απαστράπτουσας τηλεστάρ, με μαγιό και όλοι υμνούσαν το κορμί της.

Την επαφή με τον εφοπλιστή την έκανε η Μπουμπού, ο γιός της οποίας έχει νυμφευτεί την κόρη του Μουνδρέα εδώ και χρόνια. Βλέπετε η ψυχολογία του 76χρονου μόνο καλή δεν ήταν καθώς η σύντροφός της ζωής του η Λία είχε φύγει λίγους μήνες πρίν χτυπημένη απο τον Καρκίνο.

Το κονέ λοιπόν έγινε το καλοκαίρι στην Πάτμο και όχι πριν λίγο καιρό σε εστιατόριο της Αθήνας. Αντιθέτως στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Ζόναρς οι δυο τους έσκαγαν μύτη πολύ συχνά και ήταν διάχυτη η ερωτική ενέργεια μεταξύ τους. Είναι ωραίο πραγμα η καψούρα σε αυτη την ηλικία. Σου δινει ζωή… Σε λιγο καιρο θα σας εχω κι αλλα

http://blogs.gossip-tv.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *