ροή ειδήσεων

"Ο Πούτιν είναι παιδεραστής" - Αυτό είπε και δολοφονήθηκε με εντολή του "τσάρου" της Ρωσίας


Η βρετανική έκθεση ήταν καταπέλτης για τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. "Ο πρόεδρος της Ρωσίας πιθανότατα διέταξε τη δολοφονία του Αλεξάντερ Λιτβινένκο. Τι ήταν όμως αυτό που εξόργισε τον Βλαντιμίρ Πούτιν και έδωσε την εντολή για την εξόντωση του πρώην Ρώσου κατασκόπου που είχε βρει καταφύγιο στο Λονδίνο;...



Ο πρώην κατάσκοπος της KGB είχε κατηγορήσει τον πρόεδρο της Ρωσίας για παιδεραστία και ισχυριζόταν ότι υπάρχει βίντεο με τον Πούτιν να κακοποιεί ανήλικα αγόρια. Είχε ρίξει τη βόμβα για τον Ρώσο πρόεδρο λίγες εβδομάδες πριν από τη δολοφονία του με ραδιενεργό πολώνιο 210 σε ξενοδοχείο του Λονδίνου τον Οκτώβριο του 2006. "Αυτός (ο Πούτιν) ήταν παιδεραστής" ήταν ο τίτλος άρθρου του κατασκόπου που εντάχθηκε στην MI6. Η φωτογραφία - απόδειξη που το πλαισίωνε έδειχνε τον Ρώσο πρόεδρο να φιλά το στομάχι ενός μικρού αγοριού κοντά στο Κρεμλίνο.

"Ο Πούτιν γονάτισε, σήκωσε το μπλουζάκι του αγοριού και φίλησε το στομάχι του. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Ρώσος πρόεδρος έκανε κάτι τόσο παράξενο όπως το να φιλήσει το στομάχι ενός άγνωστου μικρού αγοριού". Εκτός από την περιγραφή του περιστατικού, ο Αλεξάντερ Λιτβινένκο ισχυριζόταν ότι υπήρχε και βίντεο με τον Πούτιν να παρενοχλεί μικρά αγόρια.




Ο Sir Robert Owen στην έκθεση 320 σελίδων του αποφάνθηκε πως ο Πούτιν "πιθανότατα" διέταξε τη δολοφονία του και πως οι εξαιρετικά προσωπικές επιθέσεις του πρώην Ρώσου κατασκόπου να αποτέλεσαν ισχυρό κίνητρο για τον Ρώσο πρόεδρο. "Δεν χρειάζεται φυσικά να πω ότι οι ισχυρισμοί του εναντίον του προέδρου Πούτιν ήταν πολύ σοβαροί. Θα μπορούσαν να έχουν σχέση με τον θάνατό του;". Παραδέχτηκε ότι υπάρχαν πολλοί λόγοι για τους οποίους η Ρωσία τον ήθελε νεκρό. Αρκετοί μάλιστα για να τον δολοφονήσουν σε βρετανικό έδαφος. Η συγκλονιστική έκθεσή του πυροδότησε διπλωματική διένεξη μεταξύ Αγγλίας και Ρωσίας.



Ο Αλεξάντερ Λιτβινένκο δολοφονήθηκε από τους κατασκόπους της FSB Andrei Lugovoi και Dmitri Kovtun που έριξαν ραδιενεργό πολώνιο 210 στο τσάι του στο ξενοδοχείο Millennium στο Mayfair, στο κέντρο του Λονδίνου. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας David Cameron περιέγραψε αυτό που συνέβη "απολύτως τρομακτικό". Η χήρα του κατασκόπου καλεί τη χώρα να επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία μετά το πόρισμα καταπέλτη. "Μπορεί να πέτυχες τη φίμωση ενός ανθρώπου, αλλά η κραυγή διαμαρτυρίας από όλο τον κόσμο θα αντηχεί, κύριε Πούτιν", στα αυτιά σου για το υπόλοιπο της ζωής σου. Εύχομαι ο Θεός να σε συγχωρήσει για ό,τι έχεις κάνει, όχι μόνο σε εμένα αλλά και στην αγαπημένη Ρωσία και τον λαό της", είχε δηλώσει από το νεκροκρέβατό του το 2006 ο Αλεξάντερ Λιτβινένκο.

Πηγή: newsit.gr/Dailymail

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *