ροή ειδήσεων

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ...


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ Μ@Λ@ΚΙΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ...
12 ΩΡΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΦΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΘ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΠΕΡΙΟΧΗΞ ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ:

Βράζει το τρίγωνο στο Καστελόριζο ,από κοντά παρακολουθούν τα Πολεμικά μας αφού όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά μετά και την δέσμευση σχεδόν όλου του Αιγαίου από το πολεμικό Ναυτικό των Τούρκων !

Τα Πολεμικά μας περιπολούν από τα Μεσάνυχτα της Δευτέρας στη Θάλασσα του Καστελόριζου ,όπου στην περιοχή απέναντι απο το νησί διεξάγεται η Εξαμηνιαία Ναυτική Άσκηση των Τούρκων με επικεφαλής τον Τούρκο Ναύαρχο Bülent Bostanoğlu *που θέλει να καταλάβει τα Ελληνικά νησιά και να τα επιστρέψει στην Τουρκία ,όπως υποσχέθηκε στον Ερντογάν που τελικά τον κράτησε στην θέση του στις Κρίσεις του Αυγούστου !





Η θητεία του Ναυάρχου Bülent Bostanoğlu * παρατάθηκε για ένα ακόμη έτος οπότε και αναμένεται να τον διαδεχθεί ο σημερινός Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Veysel Kösele, ο οποίος προάγεται.



Τα Ελληνικά Πολεμικά Σκάφη είναι σε συνεχή κίνηση με τα «αυτιά» τους τεντωμένα και πλέουν κοντά στο νησί ..Αυτή την στιγμή είναι τρεις οι Μονάδες Επιφανείας και άγνωστο αν και πόσα Υποβρύχια περιπολούν στο βυθό από τα πλέον υπερσύγχρονα Συμβατικά Υποβρύχια του Κόσμου τυπου 214 που διαθέτει το Πολεμικό μας Ναυτικό !

veteranos


ΣΕ ΔΩΔΕΚΑ ΩΡΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ....!! 
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ «ΡΕΦΑΡΕΙ» ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ... 
ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η XXIII ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ...





ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Η Ζ' ΜΑΚ...
Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου.

Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos GMAIL.com





ΣΤΟΧΟΣ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *