ροή ειδήσεων

Παυλόπουλος σε Τσίπρα: Του χρόνου με γραβάτα και χωρίς μνημόνιο


Και ο Προκόπης Παυλόπουλος προστίθεται στη λίστα αυτόν που θέλουν να φορέσουν γραβάτα στον Αλέξη Τσίπρα...

«Του χρόνου και με γραβάτα, γιατί του χρόνου θα έχουμε βγει από το μνημόνιο», είπε αντί ευχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον πρωθυπουργό στην καθιερωμένη τελετή για τις πρωτοχρονιάτικες ευχές από την πολιτική, θρησκευτική και στρατιωτική ηγεσία στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Εγώ έβαλα τον πήχη ψηλά, στην πενταετία. Εσύ θα είσαι», απάντησε ο στον Προκόπη Παυλόπουλο ο Αλέξης Τσίπρας, εννοώντας ότι θα εκλεγεί ξαάν στο ανώτατο πολιτικό αξίωμα της χώρας.



Αμέσως μετά δέχθηκε τις ευχές από τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. «Μπράβο καταφέρατε να ξαναφτιάξετε τη Βουλή», του είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφήνοντας αιχμές για την προκάτοχό του Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το 2016 να ταυτιστεί με την αλλαγή σελίδας που έχει ανάγκη η πατρίδα μας ευχήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης στον Προκόπη παυλόπουλο και ζήτησε πολιτικές που θα συνδυάζουν την οικονομική αποτελεσματικότητα με την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά.

Για τα παιδιά της συζήτησε με την Φώφη Γεννηματά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ στη συνάντηση που είχε με τον Βασίλη Λεβέντη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ζήτησε από τον Προκόπη Παυλόπουλο να συμβάλλει ώστε το 2016 «να απαλλαγούμε από τη μιζέρια». «Θα κάνω ό,τι μπορώ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου που προβλέπονται από το σύνταγμα», του απάντησε.

Την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά τόνισε ο κ. Παυλόπουλος λίγο αργότερα κατά τη διάρκεια της ανεπίσημης συζήτησης που είχε με εκπροσώπους του Τύπου. «Πιστεύω, σημείωσε, ότι δεν θα χρειαστεί να επαναλάβω τον ρυθμιστικό ρόλο που απαιτούσαν οι πραγματικά δύσκολες για τη χώρα συνθήκες του 2015, ενώ με τη σημερινή βελτιωμένη εικόνα της χώρας θα πρέπει και οι εταίροι μας να επανεξετάσουν το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους». Όπως εκτίμησε ο κ. Παυλόπουλος, «εντός του Ιανουαρίου θα ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση και τότε μπορούμε να απαιτήσουμε και αυτά που μας αναλογούν, όχι μόνο στο θέμα του χρέους αλλά και αλλού».

Στέλνοντας δε μήνυμα σε όσους ευρωπαίους αξιωματούχους κατά καιρούς έχουν αναφερθεί στην έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη Σένγκεν, τόνισε ότι «όσοι τα λένε αυτά δεν ξέρουν τι είναι η ζώνη Σένγκεν».

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *