ροή ειδήσεων

Κομμάτι-κομμάτι αποκαλύπτεται το επερχόμενο Galaxy S7 της Samsung


Το συνήθως καλά ενημερωμένο gsmarena.com δημοσίευσε δυο φωτογραφίες που φαίνεται να προέρχονται από γραμμή συναρμολόγησης...



Καθώς πλησιάζουμε στην παρουσίαση του νέου κορυφαίου smartphone της Samsung, του Galaxy S7, περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες με κομμάτια της συσκευής κάνουν την εμφάνισή τους on line.

Το συνήθως καλά ενημερωμένο gsmarena.com δημοσίευσε δυο φωτογραφίες που φαίνεται να προέρχονται από γραμμή συναρμολόγησης. Στη μια εικονίζεται ένα πάνελ οθόνης, το οποίο εικάζεται ότι αντιστοιχεί στο Galaxy S7, αν και ένα λευκό αυτοκόλλητο στο πάνω τους μέρος καλύπτει το σημείο όπου φυσιολογικά υπάρχει το λογότυπο της Samsung.


Υπολογίζοντας το μέγεθος από τη συγκεκριμένη φωτογραφία και σύμφωνα με κάποιες πιο πρόσφατες αναφορές, πιστεύεται ότι το νέο κορυφαίο Galaxy θα ενσωματώνει quad HD οθόνη 5,2 ιντσών.

Στη δεύτερη εικόνα με τους φωτογραφικούς αισθητήρες, ο κωδικός “SM-G930F” στο πάνω μέρος της καρτέλας παραπέμπει στο Galaxy S7, οπότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για κομμάτι της νέας συσκευής. Εκτιμάται ότι ο αισθητήρας της βασικής κάμερας θα είναι μια βελτιωμένη έκδοση αυτού από το S6, για τη λήψη ευκρινέστερων φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.


Ίσως η Samsung θελήσει όπως και πέρσι να προλάβει το Mobile World Congress της Βαρκελώνης (22 με 26 Φεβρουαρίου), παρουσιάζοντας το νέο κορυφαίο της smartphone μερικές ημέρες νωρίτερα. Από εκεί και πέρα, ως μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες μεγάλες αγορές προσδιορίζεται η 11η Μαρτίου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *