ροή ειδήσεων

Η «ΣΚΟΤΕΙΝΗ» ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ-GOOGLE


Ο Πάπας κάποτε περιέγραψε το διαδίκτυο σαν ένα «θεϊκό δώρο».

Στις 15 Ιανουαρίου όμως ο Πάπας συναντιέται με κάποιον ο οποίος θεωρεί ότι το διαδίκτυο έχει περισσότερο να κάνει με την εταιρία του παρά με θεϊκή παρέμβαση.

Αυτός είναι ο Eric Schmidt, διευθύνων σύμβουλος της Google.

Η Google αρνήθηκε να απαντήσει σε διάφορα σχόλια για την συνάντηση με τον Πάπα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα USA Today, η εκ των προτέρων σχεδιασμένη αυτή συνάντηση πρωτοαναφέρθηκε σε ένα απλό tweet που πέρασε εντελώς απαρατήρητο λίγες μέρες πριν από έναν άντρα ονόματι Iacopo Scaramuzzi, ο οποίος περιγράφεται στο Twitter ως εμπειρογνώμονας-ειδικός του Βατικανού.




Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει πως ο Πάπας, τον οποίο περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο πιστεύουν ότι είναι ο εκπρόσωπος του Θεού πάνω στη Γη, συναντιέται με τον ισχυρό εκπρόσωπο και ευεργέτη της Google, Eric Schmidt στο Βατικανό στη Ρώμη.

Έτσι αποκάλυψε μια κοντινή πηγή του Βατικανού η οποία γνώριζε σχετικές λεπτομέρειες αλλά δεν ήταν εξουσιοδοτημένη να μιλήσει για την καταγραφή.

Μια άλλη πηγή ανέφερε ότι ο Πάπας εκτός από τον Eric Schmidt θα συναντούσε επίσης και τον Jared Cohen, έναν πρώην επίσημο ανώτερο υπάλληλο του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, ο οποίος είναι τώρα διευθυντής της εταιρίας Google Ideas.

Ο Πάπας Φραγκίσκος ενώ είχε ομολογήσει στο παρελθόν ότι δεν έχει δικό του υπολογιστή, εν τούτοις δεν είναι… αφελής σε ότι αφορά την τεχνολογία.

Γι’ αυτό το λόγο είχε πει ότι το διαδίκτυο είναι «ένα δώρο από το Θεό» λόγω των τεράστιων ικανοτήτων που προσφέρει για συνάντηση και αλληλεγγύη.

Αυτοί που παρατηρούν τις προφητείες κοιτάζουν με μεγάλο ενδιαφέρον αυτή την ιδιωτική συνάντηση μεταξύ της κεφαλής της παπικής εκκλησίας, δηλαδή του Πάπα Φραγκίσκου και του τιτάνα της τεχνολογίας, Eric Schmidt.

Πολλές αυθεντίες που είναι υπέρ του Βατικανού, έχουν από καιρό αναγνωρίσει ότι ο Φραγκίσκος δεν είναι ικανοποιημένος με το να είναι απλώς ένας Πάπας, αλλά θέλει επίσης να διαμορφώσει στρατηγικές συμμαχίες για να επεκτείνει τα όρια του.

Η συνάντηση αυτή έγινε αμέσως μετά την κυκλοφορία του βίντεο του Πάπα για μια παγκόσμια θρησκεία με τον τίτλο, «Pope Francis’ prayer intentions for January 2016».

Όλα τα καθεστώτα χρειάζονται λεφτά, δύναμη και επιρροή και ο Eric Schmidt κατέχει και τα τρία σε αφθονία.

Ως επικεφαλής της Google, η δυνατότητά του να κυριαρχεί και να επηρεάζει την κοινή γνώμη είναι σχεδόν απεριόριστη.

Φανταστείτε πόσο έδαφος της “ατζέντας» του Βατικανού θα μπορούσε να καλυφτεί με επιχορηγούμενη έγκριση από την Google.

Αντίστοιχα έχοντας «τις ευλογίες» του Πάπα η Google, θα ανοίξει επίσης νέες πόρτες ευκαιριών για την ίδια, με τις στρατιωτικές της φιλοδοξίες.

Η Google και το Βατικανό μοιράζονται μια μέγιστη, πρωταρχική φιλοδοξία.

Και οι δύο επιθυμούν να σχεδιάσουν και να καθορίσουν το μέλλον της παγκοσμιοποίησης και…πολτοποίησης της ανθρωπότητας.

Ας αρχίσει λοιπόν η συνεργασία... το Θηρίο αρχίζει και ξυπνάει.

«Και μου είπεν ο άγγελος• “τα νερά, τα οποία είδες, επάνω εις τα οποία εκάθητο η διεφθαρμένη πόλις, η Ρωμη, είναι λαοί και όχλοι και έθνη και γλώσσαι διάφοροι, επάνω εις τα οποία κυριαρχεί η πόρνη, δηλαδή η ενσάρκωσις της διαφθοράς.» (Αποκ. 17,15)





ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/1/16 08:42

    Αυτοί που πιστεύουν ότι ο κάθε πάπας είναι αντιπρόσωπος του θεού, ή είναι εντελώς αγράμματοι και δεν ξέρουν να διαβάζουν την ιστορία, ή θρησκόπληκτοι μέχρι αηδίας! Αυτή η διεφθαρμένη εκκλησία έχει κάνει αρχηγούς της ακόμα και εγκληματίες, πορνόγερους και ειδικά ο Πάπας Σέργιος Γ’ (904-911) φημισμένος για τα σεξουαλικά του εγκλήματα και όργια, ο μιμητής του Πάπας Ιωάννης ΚΓ’ (1410-1415) σεξομανής, αιμομίχτης, σοδομιστής που είχε μάλιστα και χαρέμι από 200 πόρνες πολλές από αυτές μάλιστα καλόγριες, Πάπας Βενέδικτος Θ’ (1032-1048) που τον έδιωξαν οι πολίτες για τα σεξουαλικά του εγκλήματα και τις αποστροφές του χαρακτηρίζοντάς τον σαν "το όνειδος της έδρας του Πέτρου", ο Πάπας Ουρβανός Β’ (1088-1099) που "καθάρισε" 10 εκατομ. κόσμο (μόνο!!!) για να "εξαγνίσει" το ποίμνιο του, ο Πάπας Ιννοκέντιος Γ’ (1198-1216) μέγας "εξαγνιστής" και αυτός ...... "καθάρισε μόνο 1 εκατομ. με την ιερά εξέταση και διωγμούς "αιρετικών" και αντιπάλων του, ο Πάπας Βονιφάτιος Η’ (1294-1303) που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες σαν τον πιο "κακό" και "αντίχριστο" (!!!!) πάπα που δήλωνε μάλιστα και ΑΘΕΟΣ (!!!!!!!) τι να πρωτοθαυμάσει κανείς σε αυτή την εκκλησία ..... ο Πάπας Πίος ΙΒ’ (1939-1958) και αυτός "εξαγνιστής" κατά των εβραίων και αιρετικών της Ευρώπης που συνεργάστηκε στενά με τον Χίτλερ για την "τελική λύση" και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης όπως και μετά τον ΒΠΠ να διασώσει εκατοντάδες εγκληματίες ναζί αλλά και με την συνεργασία του με "μαύρο" καθεστώς στην Κροατία, φυσικά να μην ξεχνάμε και τα μύρια σεξουαλικά εγκλήματα παιδοφιλίας, ομοφυλοφιλίας από κληρικούς ανά τον κόσμο και το κερασάκι στην τούρτα την πρόσφατη σφαγή 200 ορφανών που ανακαλύφθηκαν σε ομαδικό τάφο σε ένα καθολικό ορφανοτροφείο στην Ιρλανδία..... αυτά τα "θεικά" κατορθώματα .... "αγαπάτε αλλήλους"!!!!! Αληλλουϊα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/1/16 08:47

    «Και μου είπεν ο άγγελος• “τα νερά, τα οποία είδες, επάνω εις τα οποία εκάθητο η διεφθαρμένη πόλις, η Ρωμη, είναι λαοί και όχλοι και έθνη και γλώσσαι διάφοροι, επάνω εις τα οποία κυριαρχεί η πόρνη, δηλαδή η ενσάρκωσις της διαφθοράς.» (Αποκ. 17,15)

    Εντάξει, εβραίος τα έγραψε όταν ήταν κατακτητές οι Ρωμαίοι, τι ήθελες δηλαδή να γράφει, καλά λόγια όπως οι δικοί μας εδώ που προσευχόντουσαν στον θεό Γιαχβέ για να έχει καλά τον σουλτάνο και να τους χαρίζει περισσότερα προνόμια!!! Αλλωστε αν διαβάσεις και τις δηλώσεις του Χριστού ή των αποστόλων "πόρνες" αποκαλούσαν και τις άλλες αμαρτωλές πόλεις ανά τον κόσμο που τους υποδούλωσαν πχ Βαβυλώνα ...... "πας μη Εβραίος πόρνος"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *