ροή ειδήσεων

ΠΑΝΙΚΟΣ στο διαδίκτυο από «ΑΕPΟΜΑΧΙΑ» βουλγαρικών μαχητικών με ΑΤΙΑ


Χαμό έχουν προκαλέσει στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες που δημοσίευσε βουλγαρικό ειδησεογραφικό site και απεικονίζει μαχητικά αεροσκάφη της Βουλγαρίας να καταδιώκουν ένα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Νόβα Ζαγκόρα της νοτιοανατολικής Βουλγαρίας. Μαχητικά αεροσκάφη καταδιώκουν ένα ιπτάμενο αντικείμενο, γράφει το δημοσίευμα, το απόγευμα της Πέμπτης και προσθέτει ότι το ΑΤΙΑ πετούσε σε χαμηλό υψόμετρο πάνω από δύο χωριά.


Το περιστατικό κινητοποίησε τους «κυνηγούς» UFO σε ολόκληρο τον κόσμο και αναμεταδόθηκε στα πιο δημοφιλή site του είδους.



Μεγάλος αριθμός αναγνωστών που σχολίασαν το δημοσίευμα θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι η εικόνα του UFO είναι μοντάζ και απλά προστέθηκε στην φωτογραφία με τα μαχητικά και μία δεύτερη ερμηνεία αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για drone.


Ειδικός σε τέτοια περιστατικά, όπως αναφέρει Dailymail, είπε ότι πολλές φορές τα drone μοιάζουν με αυτό που έχουμε στο μυαλό για UFO και ο κόσμος μπερδεύεται. «Ο καθένας μπορεί να πάει σε ένα μαγαζί και χωρίς πολλά χρήματα μπορείς να πάρει τα υλικά που χρειάζονται και να… τρελάνεις τον κόσμο» πρόσθεσε...





takaluteraedo.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *