ροή ειδήσεων

Tο πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν στο λιμάνι της Ρόδου


Η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου και τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. διοργάνωσε το πρωί εκδήλωση υποδοχής του πρώτου κρουαζιερόπλοιου που αφίχθηκε στο τουριστικό λιμάνι της Ρόδου για το έτος 2016.


Το κρουαζιερόπλοιο MSC Fantasia προσέγγισε το τουριστικό λιμάνι της Ρόδου στις 08:00 το πρωί προερχόμενο από τον Πειραιά και παρέμεινε έως τις 14:00 το μεσημέρι οπότε και αναχώρησε για τον επόμενο σταθμό του ταξιδιού που πραγματοποιεί, τη Χάιφα στο Βόρειο Ισραήλ.

Το κρουαζιερόπλοιο MSC Fantasia ανήκει στην εταιρία Mediterranean Shipping Cruises Company και είναι ιταλικών συμφερόντων (Νάπολη) με έδρα τη Γενεύη.

Το κρουαζιερόπλοιο MSC Fantasia έκανε «ποδαρικό» στις αφίξεις των κρουαζιερόπλοιων στη Ρόδο για το 2016, σε μία σαιζόν που σύμφωνα με τον πράκτορα κύριο Νικόλαο Ψυλλάκη οι αφίξεις από κρουαζιέρες αναμένεται να είναι αυξημένες σε σχέση με εκείνες του 2015. Στο πρόγραμμα της εταιρίας περιλαμβάνονται κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου δύο προσεγγίσεις στο λιμάνι της Ρόδου κάθε μήνα έως το Μάρτιο, εκτός από το μήνα Ιανουάριο που έχει προγραμματιστεί μία προσέγγιση. Η επόμενη προσέγγιση του κρουαζιερόπλοιου στο τουριστικό λιμάνι της Ρόδου έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016.

Το πρωί της Τρίτης στο τουριστικό λιμάνι της Ρόδου επικρατούσε μία γιορτινή ατμόσφαιρα. Η Φιλαρμονική του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. του Δήμου Ρόδου είχε ετοιμάσει ένα ειδικό πρόγραμμα για τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου που περιλάμβανε μελωδίες των Θεοδωράκη, Ξαρχάκου και Χατζηδάκη.

Ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Τ.Α.Π. και μέλος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κύριος Σάββας Παγωνάκης μοίραζε στους επιβάτες δωράκια με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, προσφορά του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, τα οποία κατενθουσίασαν τους τουρίστες. Πιο συγκεκριμένα μοίραζε συσκευασίες με τσάι του βουνού και ρίγανη. Ο κύριος Παγωνάκης συνομίλησε με πολλούς από τους επισκέπτες της Ρόδου και τους εξήγησε τη σημασία και τον τρόπο παραγωγής των συγκεκριμένων τοπικών προϊόντων.

Τα μέλη του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κρεμαστής «Η Πρόοδος» παρουσίασαν ροδίτικους παραδοσιακούς χορούς στους παρευρισκόμενους. Τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου μοίρασαν μελεκούνια και έντυπο υλικό σε όσους επιθυμούσαν να εκδράμουν στο νησί της Ρόδου και απάντησαν πρόθυμα σε όλες τις ερωτήσεις που τους έθεσαν οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου.

matrix24.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *