ροή ειδήσεων

Έτσι θα είναι το νέο Volkswagen Golf


Η VW έχει το δύσκολο έργο να αντικαταστήσει ένα εμβληματικό αυτοκίνητο,...
με ένα σχέδιο που θα δείχνει φρέσκο αλλά δεν θα έρχεται σε ρήξη με το πετυχημένο παρελθόν. Ένα σχέδιο που δημοσιεύει το OmniAuto μας δείχνει πως θα είναι η 8η γενιά του Golf που θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2016 ή στις αρχές του 2017...




Η συγκεκριμένη μελέτη-πρόταση δείχνει ότι το αυτοκίνητο θα έχει φώτα laser, στοιχείο που προέρχεται από τα κορυφαία Audi. Επίσης, φαίνεται να έχει πιο επιθετική όψη και πιο αιχμηρές γραμμές από το τωρινό μοντέλο. Ξεχωρίζουν επίσης τα σχήματος C φώτα ημέρας τεχνολογίας LED,ενσωματωμένα στον εμπρός προφυλακτήρα.

Παρότι προωθείται ως Mk8, στην πραγματικότητα είναι ένα βαρύ facelift της σημερινής έβδομης γενιάς. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με το Mk6, που ήταν ένα ανανεωμένο Golf V, ένα μεταβατικό στάδιο πριν γίνει η μετάβαση στην σημερινή γενιά και στην πλατφόρμα MQB. Θα βασίζεται λοιπόν στο ίδιο πάτωμα, με μικρές επεμβάσεις, όπως ακριβώς θα συμβεί και με τα ανανεωμένα Skoda Octavia και Seat Leon.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η VW σκοπεύει να καταργήσει την 3θυρη έκδοση αμαξώματος στο νέο Golf, καθώς η ζήτηση για αυτή την έκδοση είναι εξαιρετικά μικρή.

Κατά τα άλλα, είναι ήδη γνωστό ότι το νέο αυτοκίνητο θα ενσωματώνει στοιχεία εξοπλισμού όπως το σύστημα χειρισμού διαφόρων συστημάτων της καμπίνας με χειρονομίες και ένα νέο σύστημα infotainment που θα υποστηρίζει τις πλατφόρμες συνδεσιμότητας MirrorLink, Android Auto και Apple CarPlay.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Golf του 2017 θα έχει και μια ήπια υβριδική έκδοση. Το ηλεκτρικό μοτέρ θα συνδυάζεται με κινητήρα 1.0 τούρμπο, 3κύλινδρο. Το δυναμό θα έχει και αντίστροφη λειτουργία, ώστε να φορτίζει την μπαταρία. Η κατανάλωση θα κυμαίνεται στα 4,7 lt/100 km.

Πηγή:drive.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *