ροή ειδήσεων

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Η μητέρα που παλεύει τον καρκίνο και έμαθε ότι πάσχει ο 18 μηνών γιος της από…

Ήταν αμέσως μετά τη γέννηση του γιου της Noah που η Gemma Edgar υποβλήθηκε
σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Λίγο αργότερα, η νεαρή μητέρα, που παλεύει τον όγκο που έχει στον εγκέφαλο, έμαθε ότι ο δεύτερος γιος της έχει μια σπάνια μορφή καρκίνου των ματιών.

Η πρώην νοσοκόμα ανακάλυψαν τον όγκο τον Οκτώβριο του 2014, λίγο μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της Noah. Πλέον παλεύει με τον σύζυγό της Rob τα άσχημα νέα πως ο μικρός τους γιος πάσχει από καρκίνο. Οι γιατροί αφαίρεσαν το μάτι του 18 μηνών Noah και συνεχίζει τις θεραπείες.

«Ο Noah δεν ήταν ο εαυτός του εδώ και μήνες. Έμπαινε και έβγαινε στην παιδιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου Colchester General μέχρι που πήγαμε σε οφθαλμίατρο. Υπάρχουν μόνο 2 νοσοκομεία στη χώρα που ασχολούνται με αυτές τις περιπτώσεις επειδή είναι πολύ σπάνιες, καθώς επηρεάζουν περίπου μόνο 40 παιδιά τον χρόνο στη χώρα. Στα 10 χρόνια που εργαζόμουν στον χώρο είχα φροντίσει μόνο ένα παιδί σε τέτοια κατάσταση. Είναι τόσο σπάνιο. Οι γιατροί φοβούνταν πως ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί από το πίσω μέρος του ματιού του. Έκανε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τον καρκίνο στο μάτι», δήλωσε η Gemma.


Από τη βιοψία προέκυψε ότι ο Noah έπασχε από μια εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου και εκτός από την αφαίρεση του ματιού του, θα χρειαστεί και περαιτέρω θεραπεία. Θα ξεκινήσει χημειοθεραπεία στο νοσοκομείο Addenbrooke και στη συνέχεια θα πετάξει στην Αμερική για μια άλλη θεραπεία.

Όταν η 30χρονη Gemma διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο ήθελε να παραμείνει δυνατή για τους γιους της Dylan και Noah. «Είπα ακόμα και ότι είμαι χαρούμενη που συνέβη σε μένα. Ήταν πολύ χειρότερο για μένα όταν έμαθα ότι διαγνώστηκε με καρκίνο ο Noah. Είναι φριχτό να σκεφτώ τι θα περάσει το μωρό μου σε αυτή τη θεραπεία».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *