ροή ειδήσεων

Αυτός είναι ο καλύτερος εργοδότης στην Ελλάδα κι όλη την Ευρώπη για το 2016!


Ο Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη 2016 αναδέχθηκε η εταιρεία καπνικών προϊόντων...


British American Tobacco Hellas, την οποία διευθύνει ο Gianpiero Pazzanese! Η εταιρεία διαθέτει στη χώρα μας προϊόντα όπως Peter Stuyvesant, Prince, Pall Mall, Lucky Strike, Dunhill, Rothmans, Kent και Craven.
Η εταιρεία τα τελευταία δύο χρόνια έχει προχωρήσει σε 40 νέες προσλήψεις, ενώ έχει προσφέρει πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους και παροχές το 2014 και 2015. Για το 2016, πάνω από 1,5 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να διατεθούν για την επιβράβευση του ανθρώπινου δυναμικού, με τη συνολική επένδυση σε παροχές και μπόνους προς τους εργαζόμενους να ξεπερνά τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ σε επίπεδο τριετίας.
Η εταιρεία έλαβε την διάκριση από την κορυφαία πιστοποίηση «Top Employer» αποδίδεται από το διεθνώς αναγνωρισμένο Top Employers Institute, το οποίο επιβραβεύει – μέσα από αυστηρά κριτήρια – τους εργοδότες που παρέχουν άριστες συνθήκες εργασίας, ενσωματώνουν υπεύθυνες εργασιακές πρακτικές και υλοποιούν βέλτιστες πολιτικές επιβράβευσης και προσωπικής ανάπτυξης.
Η διάκριση αυτή αποτελεί την έβδομη διάκριση που αποσπά η British American Tobacco Hellas τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, σε διεθνές και τοπικό επίπεδο.
Σε επιχειρηματικό επίπεδο αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία ανακοινώσε πριν από λίγες εβδομάδες την υλοποίηση προγράμματος επενδύσεων ύψους 100 εκατ. ευρώ την επόμενη τριετία που αφορά κυρίως στη δημιουργία διεθνούς διαμετακομιστικού κέντρου (International Logistic Hub) στον Πειραιά το οποίο θα ξεκινήσει να λειτουργεί τον Μάρτιο του 2016 και στην ανάπτυξή του έχει δυνατότητα κάλυψης 10 χωρών.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *