ροή ειδήσεων

Η Ρόδος υποβάλλει υποψηφιότητα για «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021»


Την πρότασή της για την διεκδίκηση του τίτλου «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το έτος 2021» παρουσιάζει σήμερα ο δήμος της Ρόδου, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η σημερινή ημέρα είναι καθοριστική για τις εξελίξεις όσον αφορά στη διεκδίκηση της Ρόδου για τον τίτλο «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το έτος 2021». Η διαδικασία παρουσιάσεων των υποψηφιοτήτων των πόλεων για την διεκδίκηση αυτού του τίτλου αξιολογείται από 12 Ευρωπαίους εμπειρογνώμονες από τις 23 έως 26 Φεβρουαρίου 2016 στο ξενοδοχείο της Αθήνας «Τιτάνια».

Ειδικότερα, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τέρης Χατζηϊωάννου ανέφερε πρόσφατα ότι "η παρουσίαση της υποψηφιότητας της Ρόδου θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου από τις 11 το πρωί έως την μία το μεσημέρι. Η κάθε πόλη έχει δικαίωμα να παρουσιάσει σε μισή ώρα την υποψηφιότητά της και στη συνέχεια θα δέχεται ερωτήσεις για 45 λεπτά. Στις 26 Φεβρουαρίου, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού θα γίνει η ανακοίνωση των τεσσάρων υποψηφίων πόλεων, οι οποίες θα αποτελέσουν την λεγόμενη ‘short list’ (μικρή λίστα) και θα περάσουν στην επόμενη φάση της διεκδίκησης. Θα ξέρουμε λοιπόν εάν θα βρισκόμαστε ανάμεσα στους τέσσερις διεκδικητές».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *