ροή ειδήσεων

57χρονος υποβάλλεται σε ευθανασία on camera [ΦΩΤΟ]


-Το ντοκιμαντέρ που σόκαρε τη Βρετανία

Διχασμένη είναι η κοινωνία της Βρετανίας για το ούτως ή άλλως αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ του BBC «How to Die» (Πώς να πεθάνετε), όπου...


προβλήθηκε η ιστορία ενός 57χρονου άντρας, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του ο ίδιος oncameraσε κέντρο ευθανασίας στη Σουηδία.
Ο 57χρονος επιχειρηματίας αποφάσισε να υποβληθεί σε ευθανασία όταν έμαθε ότι πάσχει από ασθένεια που θα τον άφηνε παράλυτο. H σύζυγός του, αν και διαφωνούσε με την απόφαση του, την σεβάστηκε και έμεινε κοντά του μέχρι την τελευταία στιγμή.
Το ντοκιμαντέρ που μελετά το μυστήριο του θανάτου κατέγραψε όλες τις τελευταίες στιγμές του 57χρονου μέχρι και τη στιγμή που ο άντρας διοχετεύει μόνος του το δηλητήριο που θα του στερήσει τη ζωή στο σώμα του.
Ωστόσο ύστερα από την πληθώρα των αντιδράσεων πριν καν προβληθεί το επεισόδιο δεν συμπεριλήφθηκαν οι σκηνές που είχαν γυριστεί, ενώ ο άφηνε την τελευταία του πνοή και όταν πια ήταν νεκρός.
Ωστόσο, ακόμα κι έτσι το ντοκιμαντέρ ήταν ένα πραγματικό σοκ για τους τηλεθεατές. Μάλιστα η σκηνή στην οποία ο 57χρονος απεικονίζεται χαμογελαστός, αφού έχει πάρει την δόση του φαρμάκου, δηλαδή λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή «στοιχειώνει» πολλούς από αυτούς, όπως ανέφεραν στα socialmedia
Η συγκεκριμένη σκηνή χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως «η πιο στενάχωρη σκηνή» που έχουν δει ποτέ.





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *