ροή ειδήσεων

Δεμένα έως τις 6 το πρωί του Σαββάτου τα πλοία


Κάβους έχουν δεμένους στα λιμάνια όλης της χώρας, για δεύτερη ημέρα σήμερα, τα πλοία, λόγω της 48ωρης πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης σε όλες τις κατηγορίες πλοίων της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που αντιδρά στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Ειδικότερα, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα έως τις 6 το πρωί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν το Σάββατο το πρωί καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις των δρομολογίων.

Η ΠΝΟ ζητεί την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, ενώ εκτιμά ότι έως σήμερα δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση από την κυβέρνηση στα αιτήματά τους. Υπογραμμίζει επίσης ότι λόγω ιδιαιτερότητας του ναυτικού επαγγέλματος δεν μπορεί να γίνει η ένταξη του ΝΑΤ στο ΕΦΚΑ.

Τα 14 ναυτεργατικά σωματεία προειδοποιούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με την κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου στη βουλή. Στις 12 το μεσημέρι σήμερα, η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) και οι Σύλλογοι των Υπαλλήλων και Εργαζομένων του ΝΑΤ, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, του ΕΛΟΕΝ και της Εστίας των Ναυτικών προγραμματίζουν συγκέντρωση έξω από την Βουλή.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *