ροή ειδήσεων

Βρέθηκε θεραπεία για τον Καρκίνο! το 94% θεραπεύτηκε!


Ως κάτι «πρωτοφανές» για τα δεδομένα της ιατρικής κάνει λόγο ο επιστημονικός καθηγητής Stanley Riddell υποστηρίζοντας πως έπειτα από δοκιμαστική έρευνα που διεξήγθη εξαφανίστηκαν πλήρως τα συμπτώματα σε ασθενείς με λευχαιμία τελικού σταδίου....



Σύμφωνα με το Sky News πρόκειται για την δοκιμή μιας εν δυνάμει επαναστατικής θεραπείας για την καταπολέμηση του καρκίνου οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο Ερευνητικό Κέντρο για το Καρκίνο στο Σιάτλ των ΗΠΑ Fred Hutschinson, και είχε άκρως θετικά αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα, εννιά στους δέκα συμμετέχοντες με σοβαρή μορφή λευχαιμίας είδαν τα συμπτώματά να εξαφανίζονται εντελώς. Τέσσερις στους πέντε ασθενείς που είχαν προσβληθεί με άλλες μορφές καρκίνου του αίματος ανταποκρίθηκαν θετικά στη θεραπεία και περισσότεροι από τους μισούς κατέληξαν χωρίς συμπτώματα.
Ο Stanley Riddell υποστήριξε πως στους ασθενείς που πραγματοποιήθηκε η δοκιμή είχαν μέσο όρο ζωής από δύο έως πέντε μήνες ενώ ο ίδιος ελπίζει πως η θεραπεία θα δοκιμαστεί και σε ασθενείς που πάσχουν από καρκινικούς όγκους, ωστόσο, όπως είπε αυτό αποτελεί μια πρόκληση.
Παρά το γεγονός ότι το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος είναι προσανατολισμένο στην αντιμετώπιση του καρκίνου, μερικές φορές δεν μπορεί να αναγνωρίσει τα καρκινικά κύτταρα ή βρίσκει πρωτότυπους τρόπους για να συγκαλύψει την ταυτότητά τους.
Στην πιο ελπιδοφόρα μελέτη του καθηγητή Riddell, περίπου 35 ασθενείς με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία (ALL) υποβλήθηκαν σε επεξεργασία με τα τροποποιημένα κύτταρα. Σχεδόν το 94% είδε τα συμπτώματα να μειώνονται. Ωστόσο, το γεγονός πως τα συμπτώματα βρισκόνται σε ύφεση δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να επιστρέψουν.

Η θεραπεία είναι παρόμοια με μια τεχνική που χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία πέρυσι στη Layla Richards, ένα κορίτσι μόλις ενός έτους που είχε προσβληθεί από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία από τους γιατρούς στο Great Ormond Street Hospital, οι οποίοι περιέγραψαν τα αποτελέσματα ως «εντυπωσιακά».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *