ροή ειδήσεων

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ (BINTEO)! Μαζεύουν υπογραφές για να φύγει από τον Alpha – Κόβουν ακόμα και τις διαφημίσεις!

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι αντιδράσεις για τις
απαράδεκτες δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου στη χθεσινή του εκπομπή που προσέβαλε τα άτομα με αναπηρία.


Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο ακόμα και για ρατσιστικά σχόλια του γνωστού ηθοποιού ενώ από το απόγευμα έχει αρχίσει ησυγκέντρωση υπογραφών με αίτημα προς την διοίκηση του Alpha να απομακρύνει τον Λάκη Λαζόπουλο.

Στο σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

«Στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, στην προσπάθειά του να προπαγανδισει εναντίον του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προσέβαλε με τον πιο απαράδεκτο τρόπο όλους τους ανθρώπους που βρίκσκονται καθηλωμένοι σε αναπηρικό αμαξίδιο, με την φράση:

«Όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε καρέκλα, σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται και σε μια ιδέα. Αυτό το λέω παράνοια, το λέω








Γι’ αυτό το λόγο, ζητούμε από την διοίκηση του Alpha TV, την απομάκρυνση του Λάκη Λαζόπουλου από τον σταθμό, ως παραδειγματισμό για τέτοιες απαράδεκτες ρατσιστικές συμπεριφορές»


Η συμμετοχή στη συγκέντρωση των υπογραφών είναι εντυπωσιακή μέσα σε λίγη ώρα ξεπέρασαν τις χίλιες και ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν 2.000 στις επόμενες ώρες.

Την ίδια ώρα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αμβυξ Α.Ε., Αλβέρος Ρεβάχ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, τονίζει ότι η εταιρεία της οποίας ηγείται, σταματά να δίνει διαφημίσεις σε «μέσα που δίνουν βήμα στο Λάκη Λαζόπουλο»

«Δεν γίνεται να στηρίζουμε με τα λεφτά των καταναλωτών που πληρώνουν για τα προϊόντα μας, ανθρώπους που προσβάλουν, πέρα από τη νοημοσύνη και την ηθική μας, τους ανάπηρους, όποιοι και όπου να είναι.» σημειώνει ο ίδιος ενώ καλεί και άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Η Aμβυξ Α.Ε. είναι η παλαιότερη Ελληνική εταιρεία εισαγωγής, marketing και εμπορίας αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, ενώ εισάγει μερικά από τα γνωστότερα στην ελληνική αγορά ουίσκι, μπύρες και σαμπάνιες.






Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. ...vre revax,aloygetai san kraygh vatraxoy,milas esy gia hthikh poy h fylh soy exei genoktonhsei laoys kai laoys...skatopano.kthnos toy kerata!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/2/16 09:04

    Απλα τον ειχανε στην μπουκα και βρηκαν την ευκαιρια να τον διωξουν.Δεν ειναι ψεμματα οτι και παρα πολυς κοσμος τον εχει στην μπουκα τον επαναστατη με τις γεματες τσεπες και με τις διακεκριμμενες παρεες.Την δικια του εμμονη με ωρισμενα προσωπα ομως δεν την βλεπει?(Κουγιας,Ντενιση κλπ).Πρεπει να ειναι πολυ κακοψυχος ανθρωπος.Κατω απο τα αστεια του (ποια αστεια του δηλαδη,τις βωμολοχιες του και μαλιστα σε ωρες που βλεπουν και παιδια) κρυβεται μαλλον πολυ δηλητηριο.Οποτε μαλλον ακομα και οι συναδελφοι του περιμενανε την ωρα που θα εκανε το στραβοπατημα.Δεν πειραζει.Δεν θα τα βαψουμε και μαυρα επειδη δεν θα ακουμε τα σοκιν ανεκδοτα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/16 23:27

      ΑΝ, λέω αν διάβασες ποτέ έστω και λίγο τον Διογένη, θα έβλεπες μια ομοιότητα στην αθυροστομία του και την εμμονή του να κριτικάρει κάποιους πολιτικούς άνδρες της εποχής του. Η σάτιρα γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά το μόνο που ξέρεις εσύ είναι το συρτάκι και ο μπαγλαμάς, μέχρι εκεί αρχίζει και τελειώνει η μόρφωσή σου

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος20/2/16 13:03

    ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΙΟΝΤΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/2/16 18:59

    Κύριε Αλβέρο Ρεβάχ, λίαν όψιμο το ενδιαφέρον σας για τα λόγια του Λαζόπουλου που κατά την γνώμη μου δεν απευθυνόταν στα άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά ειδικά στον Σοϊμπλε και την καταστροφική εμμονή του για την έξοδο της Ελλάδας από την ΕΕ. Αν κρίνω από το όνομά σας μάλλον δεν είστε Ελλην, αλλά αυτό δεν έχει και τόσο σημασία, αλλά μια που δραστηριοποιείστε στην Ελλάδα τόσα χρόνια, δεν σας είδα εσάς προσωπικά ούτε τους άλλους «ευαίσθητους» Ελληνάρες πατριωτάρες να ζητάτε με υπογραφές να διώξουν από την χώρα το φίλτατο μπουμπούκι μας τον ΓΑΠ όταν απεκάλεσε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ άρα και τους Έλληνες και όσους δραστηριοποιούνται εδώ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ!!!! Ούτε φυσικά για τους διεφθαρμένους πολιτικούς που κατέστρεψαν την χώρα κάνατε τίποτα (όπου δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια). Ούτε σας είδα να μαζεύετε υπογραφές να μποϊκοτάρουμε τα προϊόντα από Ισραήλ για τις σφαγές αμάχων στα κατεχώμενα!!!!!!!

    Και σας αφιερώνω μια σοφή ρήση από τους αρχαίους προγόνους μας και συγκεκριμένα από τον Διογένη « οι σινωπείς με καταδίκασαν να φύγω κι εγώ τους καταδίκασα να μείνουν»

    Προς τον Λαζόπουλο ...... κράτα γερά, όπως είπε ο Φωκυλίδης "Ποτέ μην αφήσεις αμαθείς ανθρώπους να κρίνουν" και ο Πλάτωνας "Δεν θα πρέπει να νοιαζόμαστε τόσο πολύ τι θα πει ο κόσμος για μας αλλά εκείνος που έχει καλή γνώση για τα δίκαια και άδικα". Πάντα πολεμούσες την αδικία και κάθε είδους αλητεία. Εχεις πολλούς εχθρούς, αλλά πολύ περισσότερους ΦΙΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *