ροή ειδήσεων

Επίθεση θεολόγου για «τρολάρισμα» στον Ελύτη


Επίθεση στον κατασκευαστή ιστοσελίδας για τον Οδυσσέα Ελύτη από Πατρινό θεολόγο
ο οποίος προβαίνει και σε μηνύσεις. Μάλιστα στην σελίδα στο facebookφιλοξενούνται και φωτογραφίες από γυμνόστηθες στο Αιγαίο! Γράφει ο θεολόγος Παναγιώτης Ανδριόπουλος: «Κάποιος ανώνυμος «κύριος» ο οποίος προφανώς δεν ξέρει τι να κάνει την ζωή του, σκέφτηκε: «Δεν φτιάχνω μια σελίδα στο facebook – τρολάρισμα στον Ελύτη»;
Και εδώ και κάμποσο καιρό κατέκλυσε το διαδίκτυο με τα αποτελέσματα της ανίας του. Σε ένα πλαίσιο βάζει στην άκρη την φωτογραφία του ποιητή, δίπλα γράφει ένα εξυπναδίστικο κειμενάκι – από γελοίο έως χυδαίο – και από κάτω φαρδιά πλατιά το όνομα του ποιητή: «Οδυσσέας Ελύτης». Την σελίδα του στο fb επιγράφει: «Ελύτης, ο ποιητής του Αιγαίου».
Το ζήτημα δεν είναι μόνο ότι μπορεί να παραπλανηθεί ο κάθε αδαής και να νομίσει ότι αυτά τα έχει γράψει ή τα έχει πει ο Ελύτης, αλλά ότι το κίνητρο του τρολαρίσματος – και μάλιστα συστηματικά – προσβάλλει τελικά βάναυσα τη μνήμη του ποιητή, ο οποίος ήταν λάτρης της Ιδιωτικής Οδού και σε καμία περίπτωση δεν επεδίωκε την άσκοπη και άχρηστη έκθεση.
Ακολουθώντας πάντα την Ιδιωτική μου Οδό θα τον ξεσκεπάσω πανηγυρικά, με όλες τις νόμιμες συνέπειες»!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *