ροή ειδήσεων

Τέλος στο κλασικό κλειδί του Ι.Χ., έρχεται το ψηφιακό


Η τεχνολογία κάνει άλματα και η αυτοκινητοβιομηχανία επωφελείται από τις νέες εφαρμογές
που αυξάνουν τη ασφάλεια και τη λειτουργικότητα των νέων μοντέλων...


Στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας Mobile World Congress 2016 που διεξήχθη στη Βαρκελώνη, από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου, η Volvo παρουσίασε το ψηφιακό κλειδί στο περίπτερο τής επίσης σουηδικής εταιρείας Ericsson.
Πρόκειται για ένα ψηφιακό κλειδί, ένα app για κινητά τηλέφωνα, η οποία αντικαθιστά το φυσικό κλειδί. Το ψηφιακό κλειδί θα λειτουργεί με τεχνολογία Bluetooth και θα προσφέρει στους πελάτες της μάρκας μεγαλύτερη ευελιξία. Έχει τη δυνατότητα να κάνει οτιδήποτε κάνει σήμερα ένα κλασικό κλειδί, όπως το να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει τις πόρτες ή το πορτμπαγκάζ και να ενεργοποιεί τον κινητήρα.
Επιπλέον, η νέα τεχνολογία θα προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να έχουν περισσότερα από ένα ψηφιακά κλειδιά, επιτρέποντάς τους πρόσβαση σε διαφορετικά αυτοκίνητα της Volvo σε διαφορετικές τοποθεσίες, ανάλογα με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες μετακίνησής τους.
Μέσω της εφαρμογής, ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να κάνει κράτηση και να πληρώσει για ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο οπουδήποτε στον κόσμο και να παραλάβει αμέσως το ψηφιακό κλειδί στο τηλέφωνο του. Κατά την άφιξή του, απλά θα εντοπίζει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο μέσω GPS, θα το ξεκλειδώνει και θα φεύγει.
Η Volvo θα εφαρμόσει πιλοτικά αυτήν την τεχνολογία σε μερικές εβδομάδες, μέσω της εταιρείας ενοικίασης Sunfleet, που εδρεύει στο αεροδρόμιο του Γκέτεμποργκ στη Σουηδία. Περιορισμένος αριθμός εμπορικά διαθέσιμων αυτοκινήτων θα εξοπλιστεί με τη νέα τεχνολογία το 2017.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *