ροή ειδήσεων

Έκλεισαν τα μικρόφωνα στους χρυσαυγίτες μετά από νέο σόου στη Βουλή [ΒΙΝΤΕΟ]


Ένα ακόμη σόου επιχείρησε να κάνει η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή, κατά τη συζήτηση του παράλληλου προγράμματος στην Ολομέλεια της Βουλής. Όταν ο Γιάννης Λαγός πήρε το λόγο άρχισε να κατηγορεί για «προδοσία» την κυβέρνηση, με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση να του καταλογίζει εσκεμμένη πρόκληση και να του αφαιρεί τον λόγο.


Δύο μέρες αφότου η Χρυσή Αυγή χαρακτήρισε «Φιλιππινέζες των προσφύγων» την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και βρέθηκε να βιντεοσκοπεί ενάντια στον κανονισμό κλειστή συνεδρίαση της Βουλής, με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί, το νεοναζιστικό κόμμα ξαναχτύπησε.

Αυτή τη φορά ο βουλευτής της Γιάννης Λαγός από το βήμα της Ολομέλειας δήλωσε πως «θέλω να απαντήσω στον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ» και υποστήριξε ότι «ο υπουργός Άμυνας και η κυβέρνηση είναι προδοτική».

«Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους συστηματικά την έχουν καταπατήσει και εδώ μέσα. Γνωρίζετε άριστα ότι αυτό που έγινε προχθές έχει πάρει το δρόμο του, με εισήγηση της Επιστημονικής Επιτροπής κατά πόσο σε απόρρητη συνεδρίαση επιτρέπεται η βιντεοσκόπηση και μετά το μοίρασμα του υλικού», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής. «Το ότι επαναφέρατε την φρασεολογία περί προδοτών είναι ανεπίτρεπτη. Η διχαστική υβριστική φρασεολογία αναφέρεται σε εκλεγμένους εκπροσώπους του λαού, σε κυβέρνηση που έχει πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης και στις Ένοπλες Δυνάμεις», απάντησε ο Νίκος Βούτσης, δίνοντας εντολή να κλείσει το μικρόφωνο του Γιάννη Λαγού.

Ο χρυσαυγίτης Λαγός συνέχισε να φωνάζει με τον γνωστό του τρόπο παρά τα κλειστά μικρόφωνα, με τον Νίκο Βούτση να του λέει ότι η συμπεριφορά του είναι κατάπτυστη και να σημειώνει ότι «είναι προφανές ότι είχατε συστηματικά προετοιμάσει και την σημερινή πρόκληση».

«Πάρτε τα μέτρα σας και η Δημοκρατία θα πάρει τα δικά της», δίνοντας τέλος στο περιστατικό.






Νωρίτερα, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, απαντώντας στις προκλήσεις και τις ύβρεις της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής την περασμένη Τρίτη, σημείωσε με νόημα πως «οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι υπερήφανες για την αποστολή που τους έχει αναθέσει ο ελληνικός λαός και - αν χρειαστεί - θα πράξουν το καθήκον τους με την ίδια αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση που οι πατεράδες τους πολέμησαν τον φασιστικό και ναζιστικό εισβολέα, αποσπώντας τον παγκόσμιο σεβασμό και αναγνώριση».


Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/2/16 00:30

    ευτυχως υπαρχει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ........αντρο προδοτων η βουλη....

    πρωην αριστερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *